Jedna od najboljih vijesti na modnoj sceni: BestSecret napokon dostavlja u Hrvatsku! Više od 3000 vrhunskih marki do -80% i besplatan povrat!

 Napokon se bliži proljeće i s novom sezonom dolaze i dobre vijesti koje su trenutno uvijek cijenjene. Svi ljubitelji mode, posebno oni koji vole kupovati putem interneta, bit će zaista uzbuđeni: ekskluzivna modna internetska trgovina BestSecret nedavno je pokrenuta u Hrvatskoj, nudeći preko 3000 poznatih međunarodnih modnih marki po izuzetno sniženim cijenama, između 20% i do 80%. Moći ćete kupovati marke kao što su Calvin Klein, Diesel, Armani i mnoge druge.

Niste nikad čuli za BestSecret? To je zato što je to najbolje čuvana tajna modne industrije. BestSecret je tijekom posljednjeg desetljeća postala jedna od najvećih ekskluzivnih modnih zajednica u Europi, nudi 3000 vrhunskih modnih marki s popustima do 80%. Na BestSecret-u možete lako pronaći lijepe modne komade koji će odgovarati velikom broju modnih ukusa i stilova. BestSecret je vaš savršeni saveznik za isticanje u gomili. Uz najbolje trendove po niskim cijenama, nikada nije bilo tako lako biti tako moderan.

PR Foto: PR


Ali osim ovoga, BestSecret je ekskluzivna modna zajednica samo uz pozivnicu, a čim čujete ekskluzivu, znat ćete da je u nju teško ući. Imate sreće; dobili smo nekoliko pozivnica za naše čitatelje. Jednom kad se registrirate, uživat ćete u fantastičnoj, jednostavnoj i ugodnoj internetskoj kupnji. Ali požurite – postoji ograničena količina članstava koja možemo ponuditi.
BestSecret nudi odjeću, dodatke, obuću i ukrase za dom, ne samo za vas, već i za cijelu obitelj i za apsolutno sve prigode - od elegantnih večeri i svečanih prigoda, preko poslovnog izgleda, ležernog stila, sportske odjeće, do udobne kućne odjeće, pa čak i donje rublje. Udaljeni ste samo jedan klik od modnog raja, gdje možete kupovati iz udobnosti svog doma, a da vas nitko ne požuruje, bez ograničenja, bez maske i eventualno uz čašu prosecca!


Kako biste postali član kluba BestSecret, jednostavno se registrirajte s pozivnicom. Nakon završetka kupnje, vaša narudžba bit će poslana ravno na vašu kućnu adresu. Ako vam nešto ne odgovara, BestSecret nudi besplatan povrat robe.