Jedna od najboljih vijesti na modnoj sceni: BestSecret napokon dostavlja u Hrvatsku! Više od 3000 vrhunskih marki do -80% i besplatan povrat!

 Napokon se bliži proljeće i s novom sezonom dolaze i dobre vijesti koje su trenutno uvijek cijenjene. Svi ljubitelji mode, posebno oni koji vole kupovati putem interneta, bit će zaista uzbuđeni: ekskluzivna modna internetska trgovina BestSecret nedavno je pokrenuta u Hrvatskoj, nudeći preko 3000 poznatih međunarodnih modnih marki po izuzetno sniženim cijenama, između 20% i do 80%. Moći ćete kupovati marke kao što su Calvin Klein, Diesel, Armani i mnoge druge.

Niste nikad čuli za BestSecret? To je zato što je to najbolje čuvana tajna modne industrije. BestSecret je tijekom posljednjeg desetljeća postala jedna od najvećih ekskluzivnih modnih zajednica u Europi, nudi 3000 vrhunskih modnih marki s popustima do 80%. Na BestSecret-u možete lako pronaći lijepe modne komade koji će odgovarati velikom broju modnih ukusa i stilova. BestSecret je vaš savršeni saveznik za isticanje u gomili. Uz najbolje trendove po niskim cijenama, nikada nije bilo tako lako biti tako moderan.

PR PR Foto: PR


Ali osim ovoga, BestSecret je ekskluzivna modna zajednica samo uz pozivnicu, a čim čujete ekskluzivu, znat ćete da je u nju teško ući. Imate sreće; dobili smo nekoliko pozivnica za naše čitatelje. Jednom kad se registrirate, uživat ćete u fantastičnoj, jednostavnoj i ugodnoj internetskoj kupnji. Ali požurite – postoji ograničena količina članstava koja možemo ponuditi.
BestSecret nudi odjeću, dodatke, obuću i ukrase za dom, ne samo za vas, već i za cijelu obitelj i za apsolutno sve prigode - od elegantnih večeri i svečanih prigoda, preko poslovnog izgleda, ležernog stila, sportske odjeće, do udobne kućne odjeće, pa čak i donje rublje. Udaljeni ste samo jedan klik od modnog raja, gdje možete kupovati iz udobnosti svog doma, a da vas nitko ne požuruje, bez ograničenja, bez maske i eventualno uz čašu prosecca!


Kako biste postali član kluba BestSecret, jednostavno se registrirajte s pozivnicom. Nakon završetka kupnje, vaša narudžba bit će poslana ravno na vašu kućnu adresu. Ako vam nešto ne odgovara, BestSecret nudi besplatan povrat robe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju