Bijele haljine neporeciv su modni hit svakog ljeta. Ako je suditi prema novim kolekcijama u hrvatskim trgovinama i na webshopovima, tako će biti i ove godine.

Bijele haljine naglašavaju preplanulu put i odbijaju sunčeve zrake. Odaberete li uz to i model od prirodnih materijala poput pamuka ili lana, osigurat ćete svojoj koži mogućnost da lakše diše na visokim temperaturama.

Kraljice udobnosti: 10 modela cipela kao stvorenih za proljetne dane

U toplijem dijelu godine popularni su raznovrsni modeli u mini, midi i maksi krojevima – od lepršavih ležernih komada do uskih bodycon haljina. Slip haljine od mekane svile ili satena izvrstan su pak izbor za neko svečanije događanje.

Na raspolaganju su i predimenzionirane košulje-haljine, romantični modeli sa zvonolikim rukavima, a ove sezone posebno će biti popularne prozračne haljine od pamučne čipke koja se izvrsno slaže sa sandalama vrtoglavih potpetica, ali i špagericama ili bijelim tenisicama.

Od 113 kuna: 20 modela tenisica koje produžuju cijelu figuru

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 25 modela bijelih haljina iz novijih kolekcija za razne prilike koje se mogu pronaći po cijeni od 129 do 1310 kuna.