Hladni zimski dani sada su iza nas, a sa skidanjem zimskih jakni skidamo i tople cipele i čizme. Proljeće volimo jer nam daje puno više kreativnosti i mogućnosti za slojevito odijevanje, dok od obuće biramo onu udobnu, koja može izdržati duge šetnje i ležerne kavice na terasama. Inspirirani proljetnim kombinacijama, za vas smo odvojili udobne i jedinstvene modele iz Rodee kao stvorene za proljetne dane.

Galerija Stefano ženska cipela +0 Stefano ženska cipela

Cipele u kojima ćete sigurno biti zamijećeni, ali i u njima moći provesti cijeli dan idealna su kombinacija za toplije dane kada postanemo aktivniji i željni druženja na suncu. Jedne od njih svakako su i Stefano cipele od mekane brušene kože sa šarenom mašnom i širokom, niskom petom u boji.

Odlično će se uklopiti uz crnu suknju ili haljinu ispod traper-jakne ili balonera, a opet podignuti ležernu dnevnu kombinaciju sa širokim trapericama visokog struka, sakoom u boji ili laganom crnom parkom.

Stefano ženska cipela Stefano ženska cipela Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Uz ležerne proljetne kombinacije s bež balonerom ili kožnatom jaknom uz traperice, bijele ili crne hlače mnoge će kombinirati svijetle tenisice sa zanimljivim detaljima poput Gioseppo ili Igi&Co cipela i tenisica. Bijele tenisice već su nekoliko proljetnih sezona hit na gradskim ulicama te svojim varijacijama na temu čine svaku klasičnu kombinaciju posebnom.



Jedan od uvijek popularnih modela cipela kada dođu topliji dani svakako su i balerinke. Savršen su odabir za one koje izbjegavaju pete, a žele izgledati sređeno. One koje mogu podići monokromatsku odjevnu kombinaciju poželjne su u svakom ženskom ormaru. Wonders cipele u tirkiznoj boji i boji konjaka privući će poglede prolaznika i ako na sebi imate samo crne hlače i bijeli top, a ako ste malo hrabriji, kombinirajte ih s drugim otkačenim uzorcima i stvorite svoj eklektični stil.

Uz proljetne haljine i skinny ili zvonaste traperice najbolje pristaju špagerice koje rado nosimo još i za ljetnih dana. Cvjetne haljine ili one s razigranim uzorkom kombinirajte s udobnim, povišenim crnim špagericama sa zanimljivim obrubom i trakicama koje će izdužiti nogu vežete li ih na određen način.

Bež špagerice u našoj galeriji odlično će pristajati uz predimenzioniranu traper-košulju i kratki bež baloner odnosno jaknicu ili pak predimenzioniranu bijelu košulju/haljinu i traper-jaknu.

U istim kombinacijama odlično će se uklopiti i Gioseppo ženske cipela s motivima špagerica. Kombinacijom od oba svijeta, poput špage oko pete i trakica za vezanje, ali đonom tenisica stabilnije su i udobnije od klasičnih špagerica pa ih nećete ni skidati s nogu.

U našoj galeriji pogledajte koje su nas sve cipele iz Rodee inspirirale za proljetne kombinacije u kojima se jedva čekamo prošetati gradskim ulicama, a za još inspiracije pogledajte njihovu stranicu na kojoj se nalazi veliki izbor cipela brendova također poznatih po kvaliteti i u udobnosti kao što su Panama Jack, Ara, Skechers, Yokono, Rieker, Wonders te Igi&Co.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju