Blake Lively podržala je svoju dobru prijateljicu i dizajnericu nakita Lorraine Schwartz te se pojavila u Los Angelesu na predstavljanju njene nove kolekcije nakita po imenu Eye Bangle. Najviše pažnje privlačile su pak štikle s potpisom Christiana Louboutina

Galerija


Blake Lively
obožava nositi nakit američke dizajnerice Lorraine Schwartz. Ne čudi stoga što se pojavila na predstavljanju njezine nove kolekcije Eye Bangle u Los Angelesu.

Poznata glumica za ovu je priliku odabrala crnu haljinu na tanke naramenice koja je istaknula njezinu majčinsku figuru, ali i koja je predstavljala izvrsnu podlogu za isticanje zanimljivog nakita. Haljinu je sparila s okruglim naušnicama te mnoštvom narukvica.
Blake Lively - 1 Foto: http://us.christianlouboutin.com

Najviše pažnje privlačile su pak štikle s prepoznatljivim crvenim potplatima Christiana Louboutina iz ovogodišnje kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine.

Blake Lively odabrala je novi model štikli Galeria sa zmijskim uzorkom koje su nadahnute luksuznim ogrlicama od bisera te imaju potpeticu od 10 centimetara.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte i druge slavne dame koje su blistale na predstavljanju nove kolekcije nakita Lorraine Schwartz.
Blake Lively - 7 Foto: Profimedia.hr