Blake Lively podržala je svoju dobru prijateljicu i dizajnericu nakita Lorraine Schwartz te se pojavila u Los Angelesu na predstavljanju njene nove kolekcije nakita po imenu Eye Bangle. Najviše pažnje privlačile su pak štikle s potpisom Christiana Louboutina

Galerija Blake Lively - 5 Blake Lively - 6 Blake Lively - 7 +4 Štikle Galeria prodaju se po cijeni od 945 dolara
Blake Lively
obožava nositi nakit američke dizajnerice Lorraine Schwartz. Ne čudi stoga što se pojavila na predstavljanju njezine nove kolekcije Eye Bangle u Los Angelesu.

Poznata glumica za ovu je priliku odabrala crnu haljinu na tanke naramenice koja je istaknula njezinu majčinsku figuru, ali i koja je predstavljala izvrsnu podlogu za isticanje zanimljivog nakita. Haljinu je sparila s okruglim naušnicama te mnoštvom narukvica. Blake Lively - 1 Štikle Galeria prodaju se po cijeni od 945 dolara Foto: http://us.christianlouboutin.com
Najviše pažnje privlačile su pak štikle s prepoznatljivim crvenim potplatima Christiana Louboutina iz ovogodišnje kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine.

Blake Lively odabrala je novi model štikli Galeria sa zmijskim uzorkom koje su nadahnute luksuznim ogrlicama od bisera te imaju potpeticu od 10 centimetara.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte i druge slavne dame koje su blistale na predstavljanju nove kolekcije nakita Lorraine Schwartz. Blake Lively - 7 Blake Lively na predstavljanju nove kolekcije nakita Lorraine Schwartz (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju