Bojana Gregorić Vejzović pokazala je novu, ženstvenu i mladenačku frizuru na humanitarnom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh u Lisinskom

Glumica Bojana Gregorić Vejzović nazočila je humanitarnom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh održanom u nedjelju navečer u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Bojana Gregorić Vejzović promijenila je frizuru i boju kose i postala plavuša, ali samo privremeno

Na koncertu su se prikupljala sredstva za obnovu triju apartmana u Zagrebu u kojima tijekom liječenja svoje djece oboljele od malignih bolesti, koje je često dugotrajno, borave roditelji iz svih krajeva Hrvatske okupljeni u udruzi Ljubav na djelu.

Na koncertu s plemenitim ciljem 44-godišnja Bojana pokazala je novu frizura i plavu kosu. Prelijepa glumica kosu je nosila svezanu u visoki rep, a ova ženstvena, retro frizura još je više istaknula Bojanino lijepo lice pravilnih crta.

No, glumica koju smo navikli vidjeti kao brinetu nije trajno postala plavuša, već samo privremeno. Riječ je o umjetnom repu brenda Balmain, a glumica je na svom Instagramu otkrila kako se osjeća s novom frizurom.


'Ovaj dodatak na glavi bio mi je neodoljiv', napisala je Bojana uz selfie.

Njeni obožavatelji komentirali su da je i s novom frizurom prelijepa te da izgleda poput zlatokose.

'Jel može bolje od ovoga? Koja ljepotica... Plava, smeđa, kratka kosa,duga... uvijek prelijepa', pohvalila je obožavateljica hrvatsku umjetnicu.