Bojana Gregorić Vejzović pokazala je novu, ženstvenu i mladenačku frizuru na humanitarnom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh u Lisinskom

Glumica Bojana Gregorić Vejzović nazočila je humanitarnom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh održanom u nedjelju navečer u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Bojana Gregorić Vejzović promijenila je frizuru i boju kose i postala plavuša, ali samo privremeno

Na koncertu su se prikupljala sredstva za obnovu triju apartmana u Zagrebu u kojima tijekom liječenja svoje djece oboljele od malignih bolesti, koje je često dugotrajno, borave roditelji iz svih krajeva Hrvatske okupljeni u udruzi Ljubav na djelu.

Na koncertu s plemenitim ciljem 44-godišnja Bojana pokazala je novu frizura i plavu kosu. Prelijepa glumica kosu je nosila svezanu u visoki rep, a ova ženstvena, retro frizura još je više istaknula Bojanino lijepo lice pravilnih crta.

No, glumica koju smo navikli vidjeti kao brinetu nije trajno postala plavuša, već samo privremeno. Riječ je o umjetnom repu brenda Balmain, a glumica je na svom Instagramu otkrila kako se osjeća s novom frizurom.

 

A photo posted by @bojana.gv on


'Ovaj dodatak na glavi bio mi je neodoljiv', napisala je Bojana uz selfie.

Njeni obožavatelji komentirali su da je i s novom frizurom prelijepa te da izgleda poput zlatokose.

'Jel može bolje od ovoga? Koja ljepotica... Plava, smeđa, kratka kosa,duga... uvijek prelijepa', pohvalila je obožavateljica hrvatsku umjetnicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju