Catherine Middleton uvijek privlači poglede svojim modnim odabirima. Tako je bilo prilikom posjeta bolnici Royal Liverpool Hospital sa suprugom.

Galerija

c

Za ovu priliku odabrala je još jednu profinjenu kombinaciju kojom je dominirao bezvremenski klasik – mala crna haljina – u kojoj žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo bez obzira na to gdje je nosile.

Catherine Middleton odabrala je pletenu haljinu midi kroja s dugim rukavima modela Eva londonskog modnog brenda Cefinn, koji se prodaje po cijeni od 408 britanskih funti, odnosno oko 460 eura.

Haljina Eva, Cefinn, 460 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Na stranicama modnog brenda stoji kako je haljina Eva napravljena od mješavine vune, a pruža laskavu siluetu kombinirajući A kroj, nabrane naramenice i zvonolike duge rukave.

Ovaj tip haljine izvrsno će pristajati damama bez obzira na konfekcijsku veličinu. Princeza od Walesa svoju je siluetu dodatno naglasila tako što je haljinu sputala u struku tankim remenom.

Catherine Middleton u haljini Cefinn Foto: Profimedia

Preko haljine je nosila zeleno-plavi karirani kaput britanskog brenda Holland Cooper, koji je poznat po svevremenskim odjevnim komadima napravljenim od kvalitetnih luksuznih tkanina.

Nikad odvažnija: Koje je vama najbolje glamurozno izdanje Catherine Middleton u 2022. godini?

Žuti detalj ukrao pažnju: Catherine Middleton u glamuroznoj crvenoj haljini

Izdanje je zaokružila crnim cipelama s visokom potpeticom Gianvita Rossija, Mulberryjevom torbicom Amberley te s nekoliko decentnih komada nakita.

Catheirne Middleton u kariranom kaputu Hollanda Coopera Foto: Profimedia