Nakon višednevne proslave platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II. kraljevska obitelj vraća se svojim regularnim obvezama. Vojvotkinja od Cambridgea tako je posjetila "Little Village", londonsku humanitarnu organizaciju.

Galerija

"Little Village" prikuplja rabljenu dječju odjeću, opremu i igračke te ih potom distribuira obiteljima slabijeg socioekonomskog statusa. S radom su započeli 2016. godine te su dosad osigurali pomoć za više od 22.000 djece diljem Londona.

S obzirom na to da je i sama majka, vojvotkinja je pokazala puno empatije i brige za sve što ovdje radimo. Željela je saznati što više o obiteljima koje dolaze kod nas, kazala je Fouzia Khan, jedna od volonterki organizacije s kojom je Catherine razgovarala tijekom posjeta.

Catherine Middleton u posjeti humanitarnoj organizaciji Little Village Foto: Profimedia

Kao i obično, vojvotkinja je za ovo javno pojavljivanje odabrala vrlo decentnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju.

Odlučila se za elegantne tamne hlače Rolanda Moureta, koje je kombinirala s bijelom majicom i sakoom takozvane ekru nijanse.

U pitanju je model komercijalnog brenda Zara iz njihove trenutačne kolekcije. Uski sako ima jastučiće koji naglašavaju ramena i zakopčava se uz pomoć male metalne kopče.

Zara, 299,90 kn Foto: zara

S obzirom na boju, ovaj je odjevni komad kao stvoren za sezonu vjenčanja, krizmi i pričesti. Ekru nijansa zapravo je najbliža prljavobijeloj i komadi u toj nijansi odličan su odabir za krizme i pričesti jer se u tim prigodama često preferira nošenje svjetlijih odjevnih komada. Sako u ovoj nijansi idealan je i kao dodatak kombinaciji za proljetno ili ljetno vjenčanje.

Catherine Middleton u sakou iz Zare Foto: Profimedia