Nakon višednevne proslave platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II. kraljevska obitelj vraća se svojim regularnim obvezama. Vojvotkinja od Cambridgea tako je posjetila "Little Village", londonsku humanitarnu organizaciju.

Galerija Catherine Middleton u posjeti humanitarnoj organizaciji Little Village Catherine Middleton u sakou iz Zare Catherine Middleton u posjeti humanitarnoj organizaciji Little Village +1 Zara, 299,90 kn

"Little Village" prikuplja rabljenu dječju odjeću, opremu i igračke te ih potom distribuira obiteljima slabijeg socioekonomskog statusa. S radom su započeli 2016. godine te su dosad osigurali pomoć za više od 22.000 djece diljem Londona.

S obzirom na to da je i sama majka, vojvotkinja je pokazala puno empatije i brige za sve što ovdje radimo. Željela je saznati što više o obiteljima koje dolaze kod nas, kazala je Fouzia Khan, jedna od volonterki organizacije s kojom je Catherine razgovarala tijekom posjeta.

Catherine Middleton u posjeti humanitarnoj organizaciji Little Village Catherine Middleton u posjeti humanitarnoj organizaciji Little Village (Foto: Profimedia)

Kao i obično, vojvotkinja je za ovo javno pojavljivanje odabrala vrlo decentnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju.

Odlučila se za elegantne tamne hlače Rolanda Moureta, koje je kombinirala s bijelom majicom i sakoom takozvane ekru nijanse.

U pitanju je model komercijalnog brenda Zara iz njihove trenutačne kolekcije. Uski sako ima jastučiće koji naglašavaju ramena i zakopčava se uz pomoć male metalne kopče.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: zara)

S obzirom na boju, ovaj je odjevni komad kao stvoren za sezonu vjenčanja, krizmi i pričesti. Ekru nijansa zapravo je najbliža prljavobijeloj i komadi u toj nijansi odličan su odabir za krizme i pričesti jer se u tim prigodama često preferira nošenje svjetlijih odjevnih komada. Sako u ovoj nijansi idealan je i kao dodatak kombinaciji za proljetno ili ljetno vjenčanje.

Catherine Middleton u sakou iz Zare Catherine Middleton u sakou iz Zare (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju