Princeza od Walesa posjetila je dječji centar Colham Manor u londonskoj općini Hillingdon. Druženje sa štićenicima, volonterima i zaposlenicima centra započela je na najslađi mogući način - primopredajom lijepog buketa koji joj je uručila jedna djevojčica.

Galerija

Nakon obilaska prostorija centra razgovarala je s predstavnicima brojnih udruga koje u njemu pružaju razne perinatalne usluge s ciljem poboljšanja kvalitete života majki i djece iz ranjivih skupina u zajednici.

Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Foto: Profimedia

Catherine je mnogo puta pokazala kako se upravo u ovakvim obvezama koje uključuju druženja s majkama i djecom najbolje snalazi, a sudeći prema reakcijama prisutnih, sve ih je šarmirala i osvojila.

Lijepa 40-godišnja princeza za ovu je prigodu odabrala još jednu decentnu i praktičnu kombinaciju, u kojoj je glavnu ulogu imala vrlo povoljna haljina iz Manga.

Catherine Middleton u haljini iz Manga Foto: Profimedia

Catherine je odjenula njihov pleteni model iz kolekcije Committed s povišenim ovratnikom i dugačkim rukavima.

Odjevni komadi iz spomenute kolekcije tj. s istoimenom oznakom proizvodi su napravljeni od održivih vlakana ili su pak nastali procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš, čime se i ovaj brend pokušava pridružiti praksi očuvanja okoliša povećanjem održivih odjevnih predmeta u svojoj ponudi.

Mango, 249,90 KN Foto: Mango

Princeza je za sebe odabrala model u zagasitoj zelenoj nijansi koji se trenutačno prodaje po cijeni od 249,90 kuna.

Pletena haljina iz Manga koju je nosila princeza od Walesa Foto: Zara

Haljinu je nadogradila vunenim kaputom brenda Hobbs koji dosad nismo imali priliku vidjeti na njoj. Tu su bile i klasične salonke Gianvita Rossija napravljene od brušene kože koje već nosila u nekoliko prigoda.

I torbicu Jimmyja Chooa s krokodilskom teksturom također je već nosila, baš kao i naušnice dizajnerice Kiki McDonough, kojima je zaokružila ovo jednostavno dnevno izdanje.

Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Foto: Profimedia