Princeza od Walesa posjetila je dječji centar Colham Manor u londonskoj općini Hillingdon. Druženje sa štićenicima, volonterima i zaposlenicima centra započela je na najslađi mogući način - primopredajom lijepog buketa koji joj je uručila jedna djevojčica.

Galerija Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Catherine Middleton u haljini iz Manga +3 Mango, 249,90 KN

Nakon obilaska prostorija centra razgovarala je s predstavnicima brojnih udruga koje u njemu pružaju razne perinatalne usluge s ciljem poboljšanja kvalitete života majki i djece iz ranjivih skupina u zajednici.

Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru (Foto: Profimedia)

Catherine je mnogo puta pokazala kako se upravo u ovakvim obvezama koje uključuju druženja s majkama i djecom najbolje snalazi, a sudeći prema reakcijama prisutnih, sve ih je šarmirala i osvojila.

Lijepa 40-godišnja princeza za ovu je prigodu odabrala još jednu decentnu i praktičnu kombinaciju, u kojoj je glavnu ulogu imala vrlo povoljna haljina iz Manga.

Catherine Middleton u haljini iz Manga Catherine Middleton u haljini iz Manga (Foto: Profimedia)

Catherine je odjenula njihov pleteni model iz kolekcije Committed s povišenim ovratnikom i dugačkim rukavima.

Odjevni komadi iz spomenute kolekcije tj. s istoimenom oznakom proizvodi su napravljeni od održivih vlakana ili su pak nastali procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš, čime se i ovaj brend pokušava pridružiti praksi očuvanja okoliša povećanjem održivih odjevnih predmeta u svojoj ponudi.

Mango, 249,90 KN Mango, 249,90 KN (Foto: Mango)

Princeza je za sebe odabrala model u zagasitoj zelenoj nijansi koji se trenutačno prodaje po cijeni od 249,90 kuna.

Pletena haljina iz Manga koju je nosila princeza od Walesa Pletena haljina iz Manga koju je nosila princeza od Walesa (Foto: Zara)

Haljinu je nadogradila vunenim kaputom brenda Hobbs koji dosad nismo imali priliku vidjeti na njoj. Tu su bile i klasične salonke Gianvita Rossija napravljene od brušene kože koje već nosila u nekoliko prigoda.

I torbicu Jimmyja Chooa s krokodilskom teksturom također je već nosila, baš kao i naušnice dizajnerice Kiki McDonough, kojima je zaokružila ovo jednostavno dnevno izdanje.

Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru Princeza od Walesa u posjetu dječjem centru (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju