Charlize Theron bila je glavna gošća na gala večeri The Hollywood Reporter's Women in Entertainment, na kojoj je primila nagradu Sherry Lansing Leadership Award. Iako je bila riječ o gala večeri, koje obično nalažu svečaniji dress code, Charlize se odlučila za poprilično ležerno odjevno izdanje.

Galerija

Slavna ljepotica na crvenom tepihu, koji je za ovu priliku bio blijedo ružičasti, pojavila se u modnoj kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezine vitke, atletski građene noge.

Za dolazak na gala večeru The Hollywood Reporter's Women in Entertainment održanu u Los Angelesu Charlize Theron odabrala je outfit sačinjen od šorca crno-bijelog pepita uzorka uz koji je nosila crnu košulju s rukavima na lagani puf dužine do laktova. Charlize je košulju stavila u hlačice te je tako dodatno istaknula struk i duge noge.

Kako je dobra! Kombinacija Charlize Theron u jednoj od najljepših boja na svijetu

Charlize Theron: Crna kombinacija od glave do pete kojoj su pažnju ukrale baš posebne čizme

Od obuće izbor slavne oskarovke bile su kožnate gležnjače crne boje s visokom debljom potpeticom, ukrašene zlatnom kopčom uz koje je nosila crne sokne.

Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 1 Foto: Profimedia

Ležerno odjevno izdanje s daškom glam stila lijepa glumica podigla je sa zanimljivim naušnicama ukrašenima svjetlucavim kamenčićima te s crnom torbicom s lancem također crne boje.