Charlize Theron bila je glavna gošća na gala večeri The Hollywood Reporter's Women in Entertainment, na kojoj je primila nagradu Sherry Lansing Leadership Award. Iako je bila riječ o gala večeri, koje obično nalažu svečaniji dress code, Charlize se odlučila za poprilično ležerno odjevno izdanje.

Galerija Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 3 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 1 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 2 +1 Charlize Theron nosi zanimljive naušnice ukrašene svjetlucavim kamenčićima

Slavna ljepotica na crvenom tepihu, koji je za ovu priliku bio blijedo ružičasti, pojavila se u modnoj kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezine vitke, atletski građene noge.

Za dolazak na gala večeru The Hollywood Reporter's Women in Entertainment održanu u Los Angelesu Charlize Theron odabrala je outfit sačinjen od šorca crno-bijelog pepita uzorka uz koji je nosila crnu košulju s rukavima na lagani puf dužine do laktova. Charlize je košulju stavila u hlačice te je tako dodatno istaknula struk i duge noge.

Kako je dobra! Kombinacija Charlize Theron u jednoj od najljepših boja na svijetu Charlize Theron na snimanju talk showa Jimmyja Kimmela Charlize Theron u komadima kobalt-plave boje Suknju vinil finiša i pulover Charlize Theron kombinirala je sa sandalama +0 Charlize Theron

Charlize Theron: Crna kombinacija od glave do pete kojoj su pažnju ukrale baš posebne čizme Charlize Teron u crnoj kombinaciji Charlize Teron u crnoj kombinaciji Charlize Teron u crnoj kombinaciji +3 Charlize Teron u crnoj kombinaciji

Od obuće izbor slavne oskarovke bile su kožnate gležnjače crne boje s visokom debljom potpeticom, ukrašene zlatnom kopčom uz koje je nosila crne sokne.

Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 1 Charlize Theron u šorcu crno-bijelog pepita uzorka i kožnatim gležnjačama na gala večeri (Foto: Profimedia)

Jesu li šorc i gležnjače preobičan odabir za gala večeru?

glasova:

Ležerno odjevno izdanje s daškom glam stila lijepa glumica podigla je sa zanimljivim naušnicama ukrašenima svjetlucavim kamenčićima te s crnom torbicom s lancem također crne boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju