Iako se trendovi mijenjaju gotovo iz mjeseca u mjesec, pravi komad traperica je vječan. I dok nas razni high street brendovi mame niskim cijenama, kada je u pitanju ovaj modni komad, valja potražiti one koje su napravljene od kvalitetnog materijala i koje će nam trajati i do nekoliko sezona.

Galerija

Dosad smo se već upoznali s ranim modelima traperica i zasigurno već znamo koji modeli laskaju našoj figuri. No, u moru modela pojavio se jedan koji će baš svatko htjeti isprobati – Push In traperice. Riječ je o trapericama koje uvlače trbuh i podižu stražnjicu te se priljubljuju uz našu figuru kako bi istaknule ono najbolje na nama. Kako većina nas muku muči s nestašnim trbuščićem koji uporno pokušavamo pokriti širokom odjećom ili ga pak nastojimo ugurati u preuske hlače, modeli visokog struka i dalje su među omiljenima jer djeluju poput korzeta koji djelomično maskira naš problem.

Push In traperice se mogu pronaći u trgovinama Europa 92 i na njihovom webshopu, a dolaze od njihova poznatog brenda Salsa. Kako ih ima u raznim modelima, bojama i dužinama, nitko nas ne sprječava da se ograničimo samo na jedne jer svoju garderobu želimo držati raznovrsnom kako bismo u svakoj prilici mogli izgledati vrhunski.

Salsa Push in traperice, Europa 92 Foto: PR

Traperice su okosnica našeg ormara jer čak i kada se nađemo u poznatoj situaciji kada pored punog ormara nemamo što za obući, one su prve za kojima posežemo kako bismo osmislili outfit. Neovisno o tome jesmo li više naklonjeni uskim ili širokim trapericama, trapericama do gležnja ili onima sa širokim nogavicama, Salsa Push In traperice omogućit će nam da dio tijela oko trbuha i bokova, gdje leži većina naših nesigurnosti, bude briga manje. One su dokaz da su najbolje traperice one u kojima se osjećamo dobro, ugodno i privlačno, a naše unutarnje zadovoljstvo vidjet će se i na van, što sigurno neće proći nezamijećeno.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.