U Zagrebu se ove jeseni otvara studio koji će oduševiti ljubiteljice cvijeća. Posebnost ovog kreativnog studija jest što u Hrvatsku donosi nešto do sada neviđeno – uz predivne personalizirane bukete i aranžmane od svježeg cvijeća, u ponudi su i nakit od živog cvijeća i cvjetne tetovaže.

Galerija

Uz korištenje prirodnih tekstura i elementa, poput povrća, voća, žice i drva, studio je posvećen implementaciji različitih stilova i tehnika kako bi se stvorile jedinstvene, estetski privlačne i autentične cvjetne kreacije, istovremeno prilagođene svačijim osobnim potrebama, preferencijama i željama.

Nakit od živog cvijeća ono je što ovaj studio svakako čini drugačijim. Riječ je o nosivim aranžmanima od cvijeća kao idealnom modnom dodatku koji naglašava ljepotu te ističe odjeću i daje joj drugu dimenziju.

Cvjetne tetovaže Krunoslave Ivanković Foto: Matija Vuri

Nakit za svečane prigode

Cvjetni nakit je odličan izbor za vjenčanja, godišnjice, posebne večere, maturalne svečanosti, djevojačke večeri, rođendane, izlaske ili snimanja. Cvjetni nakit uključuje cvjetne krune, prstenje sa svježim cvijećem, cvjetne narukvice, cvjetne ogrlice, cvjetne revere i cvjetne naušnice.

Cvjetne tetovaže Krunoslave Ivanković Foto: Matija Vuri

U studiju se mogu pronaći i cvjetne tetovaže, također načinjene od svježeg cvijeća koje se nanose na tijelo kao unikatan dodatak.

Upravo su cvjetne tetovaže najveća posebnost ovog studija. One uključuju sušeno ili svježe cvijeće koje se aplicira na kožu, a vlasnica studija Kod neviste, Krunoslava Ivanković, objasnila nam je da se cvijeće postavlja na ljepljivu traku nalik flasteru.

Cvjetne tetovaže Krunoslave Ivanković Foto: Matija Vuri

Kako se nanose cvjetne tetovaže?

Tetovažu će klijenti moći nanijeti sami doma, nakon što im stigne na adresu, a moći će doći i u studio kako bi im Krunoslava postavila ovaj efektan dodatak. Vlasnica studija kaže da se inspirirala na društvenim mrežama i da ju je baš iznenadila činjenica kako još nitko u Hrvatskoj nije ljudima ponudio ovako nešto.

Cvijeće se ponovno vraća u modu, govori nam, a ovaj će dodatak nadopuniti glamurozna modna izdanja i dati im dozu svježine, ali i romantike. Zanimljivo je da će klijenti sami moći birati cvijeće koje za njih ima posebno značenje – od ruža, preko ljiljana pa sve do lotusa, a cijene će ovisiti o vrsti cvijeća i veličini tetovaže.

Cvjetne tetovaže Krunoslave Ivanković Foto: Matija Vuri

Otvaranje studija predviđeno je za rujan ove godine, a na internetskoj stranici Kod neviste možete pratiti informacije o ponudi.

Kad se priroda zaigra: 15 najljepših cvjetova na svijetu