Žene će se sigurno složiti s konstatacijom da ponuda torbi nikada nije bila bogatija i raznovrsnija.

Galerija

Svaka sezona donese nam novi model koji poželimo u svojem ormaru prije nego što se opet vratimo klasicima koje ne ispuštamo iz ruke u važnim prigodama.

Među ovosezonskim trendi modelima svakako se nalazi i torba sa zmijskim uzorkom. Taj upečatljivi životinjski print nije nikakva novost u kolekcijama modnih kuća, ali njegova zastupljenost kulminirala je u posljednjih nekoliko sezona.

Off-White, proljeće/ljeto 2019. godine Foto: Guliver/CoverImages

U kolekciji za proljeće/ljeto 2019. godine Off-White lansirao je zmijski uzorak u neonskim nijansama koji se potom brzinom munje našao u ponudi komercijalnih modnih brendova. Isti uzorak za ovu sezonu, ali u klasičnim nijansama prezentirale su, između ostalih, i modne kuće Gucci, Kenzo, Saint Laurent i Versace.
Umjesto odjevnih komada, u kombinacijama domaćih ljubiteljica mode češće smo viđali dodatke sa zmijskim uzorkom poput ranije spomenutih torbi.

Versace, proljeće/ljeto 2019. godine Foto: Profimedia

Upravo je takvim modelom svoju street style kombinaciju zaokružila Dora Golubiček iz Zagreba, čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @dgolubicek.

Street style izdanje Dore Golubiček Foto: Slaven Janđel

Njezino izdanje još jednom je dokazalo da su sva pravila o kombiniranju uzoraka odavno pala u vodu. Dora je uspješno ukomponirala dva naoko nespojiva uzorka (zmijski na torbi i karirani na sakou) koji se međusobno nimalo nisu "tukli" zahvaljujući vrlo sličnim nijansama.

Torba sa zmijskim uzorkom jedan je od glavnih hitova sezone Foto: Slaven Janđel

Ako se i dalje premišljate oko kupovine torbe sa zmijskim uzorkom jer ne znate kako biste je kombinirali, ne brinite se i mirno krenite u šoping. Ovakva torba razigrat će svaku jednostavnu dnevnu kombinaciju, a bit će i sjajan dodatak glamuroznijim večernjim izdanjima.

U galeriji pogledajte modele torbi sa zmijskim uzorkom koje smo izdvojili iz ponude online trgovina.

Torbe sa zmijskim uzorkom