Žene će se sigurno složiti s konstatacijom da ponuda torbi nikada nije bila bogatija i raznovrsnija.

Galerija Street style izdanje Dore Golubiček Torba sa zmijskim uzorkom jedan je od glavnih hitova sezone Street style izdanje Dore Golubiček +4 Off-White, proljeće/ljeto 2019. godine

Svaka sezona donese nam novi model koji poželimo u svojem ormaru prije nego što se opet vratimo klasicima koje ne ispuštamo iz ruke u važnim prigodama.

Među ovosezonskim trendi modelima svakako se nalazi i torba sa zmijskim uzorkom. Taj upečatljivi životinjski print nije nikakva novost u kolekcijama modnih kuća, ali njegova zastupljenost kulminirala je u posljednjih nekoliko sezona.

Off-White, proljeće/ljeto 2019. godine Off-White, proljeće/ljeto 2019. godine (Foto: Guliver/CoverImages)

U kolekciji za proljeće/ljeto 2019. godine Off-White lansirao je zmijski uzorak u neonskim nijansama koji se potom brzinom munje našao u ponudi komercijalnih modnih brendova. Isti uzorak za ovu sezonu, ali u klasičnim nijansama prezentirale su, između ostalih, i modne kuće Gucci, Kenzo, Saint Laurent i Versace.
Umjesto odjevnih komada, u kombinacijama domaćih ljubiteljica mode češće smo viđali dodatke sa zmijskim uzorkom poput ranije spomenutih torbi.

Versace, proljeće/ljeto 2019. godine Versace, proljeće/ljeto 2019. godine (Foto: Profimedia)

Upravo je takvim modelom svoju street style kombinaciju zaokružila Dora Golubiček iz Zagreba, čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @dgolubicek.

Street style izdanje Dore Golubiček Street style izdanje Dore Golubiček (Foto: Slaven Janđel)

Njezino izdanje još jednom je dokazalo da su sva pravila o kombiniranju uzoraka odavno pala u vodu. Dora je uspješno ukomponirala dva naoko nespojiva uzorka (zmijski na torbi i karirani na sakou) koji se međusobno nimalo nisu "tukli" zahvaljujući vrlo sličnim nijansama.

Torba sa zmijskim uzorkom jedan je od glavnih hitova sezone Torba sa zmijskim uzorkom jedan je od glavnih hitova sezone (Foto: Slaven Janđel)

Ako se i dalje premišljate oko kupovine torbe sa zmijskim uzorkom jer ne znate kako biste je kombinirali, ne brinite se i mirno krenite u šoping. Ovakva torba razigrat će svaku jednostavnu dnevnu kombinaciju, a bit će i sjajan dodatak glamuroznijim večernjim izdanjima.

U galeriji pogledajte modele torbi sa zmijskim uzorkom koje smo izdvojili iz ponude online trgovina.

Torbe sa zmijskim uzorkom Bershka, 189 kuna Pull & Bear, 129 kuna Topshop, 429 kuna +4 C&A, 66 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju