Isprobali ste sve moguće metode mršavljenja, a kilogrami su još uvijek tu? Tajna je u umjerenosti i redovitom vježbanju. Pravila su jednostavna samo ih se potrebno pridržavati kao što to rade celebrytiji

Ne postoji brzi i zdravi način mršavljenja, razne dijete su stresne za organizam, narušavaju zdravlje i oslabljuju imunitet te time povećavaju mogućnost od poremećaja tjelesne težine i ubrzanog starenja.

To znaju poznate osobe okružene vojskom nutricionista i trenera koji brinu o njihovom izgledu te im pripremaju zdrave i niskokalorične obroke.

Glumica Reese Witherspoon odličnu liniju održava kombinacijom trčanja i joge, dok je i mlada dakota fanning na vrijem enaučila da je tajna u tjelovježbi te redovito odlazi u teretanu.

Nije potrebno izgladnjivati se kako bi izgledali bolje, time ćete postići samo suprotan efekt

Paris Hilton koristi svaku priliku kako bi pokazala novu odjevnu kombinaciju pa je i odlazak u teretanu pretvorila u modni događaj, no redovito vježba i pije velike količine vode. 

Hugh Jackman još uvijek nosi titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu, a savršeno tijelo je rezultat svakodnevnog vježbanja. Njegov kolega Matthew McConaughey je pravi stručnjak kada je u pitanju najbolji način održavanja savršenog torza, no on najmanje vremena provodi u tetetani, a najviše na plaži gdje uživa u surfanju.

Bacite se na posao!

Najbolji način na koji ćete postići dobar izgled i zadržati ga je zdrav život. Preporučaju se tri veća obroka i dva manja međuobroka dnevno bogata integralnim brašnom, niskokaloričnim nemasnim mliječnim proizvodima, voćem i povrćem.

Ne jedite brzo i puno, nego malo i polako. Hranu žvačite i uživajte u svakom okusu. Tajna je u malim porcijama jer ukoliko vam je više ponuđeno, više ćete i pojesti. Ponekad je tijelu potreban zalogaj prije spavanja, tada posegnite za voćem.

Slatkiši i grickalice nisu zabranjeni, ali neka ne budu dio svakodnevnog obroka. Nepotrebno je odricati se omiljenih slastica pa s vremena na vrijeme uživajte u omiljenoj čokoladnoj torti ili voćnom kolaču.

Izbjegavajte umjetno zaslađena i gazirana pića jer ne utažuju žeđ već pojačavaju apetit. Bolje je piti sokove koji ne sadrže dodatke šećera ili vodu. Najbolji izbor su sokovi domaće izrade, zdraviji su i ne sadrže zaslađivače.

Kako izgleda savršeno žensko tijelo?

Celebrity tijela koja nas ostavljaju bez daha

Alkohol je dopušten, ali u granicama. Alkoholna pića jačaju apetit, a neka su i bogata kalorijama. Zdravo je popiti čašu crnog vina, ali više od toga nije preporučljivo.

Zapamtite! Nije potrebno izgladnjivati se kako bi izgledali bolje, time ćete postići samo suprotan efekt. Budite umjereni, vježbajte i brinite o svojem zdravlju.