Brzi ljetni fit naziv je programa vježbi koji će u vrlo kratkom vremenu promijeniti vaš izgled i pripremiti vas za odlazak na plažu s osmijehom na licu ili zadržati vaš odličan izgled nakon povratka s godišnjeg. Vježbe se izvode na Power Plateu, a primjene su svakoj dobi

Brzi ljetni fit je je najbrži trening u gradu. Namjenjen je onima koji još nisu otišli na odmor i odmornima koji su se s njega već vratili i žele što dulje zadržati dobar, odmoran osjećaj.

Ubrzani ritam života ostavlja sve manje vremena za brigu o tijelu i zdravlju. Zato su vježbe koje u minimalnom vremenskom roku postižu maksimalni učinak, a pritom djeluju na bolove u kralježnici, smanjuju celulit i jačaju mišića pun pogodak.

Kroz samo tri i pol tjedna, dvanaest treninga ili samo šest sati vježbanja u totalu pružite svome tijelu iskustvo nabijeno zdravim vibracijama.

Vježbanje na Power Plateu pruža brze rezultate, a umjesto dugog treninga na spravi se provodi svega 10 do 15 minuta intenzivnog vježbanja. Tijelo je izloženo vibracijama pomoću platforme na kojoj se izvode vježbe. Prenošenje zdravih vibracija na cijelo tijelo izaziva prirodnu refleksnu kontrakciju mišića 30 do 50 puta u sekundi.

Uz pomoć vibracija vježbanje će biti brže i što je najvažnije efikasnije kad je riječ o snazi u mišićima, njihovom tonusu i vašem općem raspoloženju.

Brzi ljetni fit u ponudi je do 15.8, a sve informacije potražite ovdje.