Dior žena prije svega je slobodna, a njezina šminka je odraz njezinih želja i potreba. U skladu s tim kreativni direktor Dior make upa Peter Philips osmislio je posebnu jesensku kolekciju šminke koja će svakoj ženi podariti kozmopolitsku ljepotu.

Nova jesenska 'Cosmopolite' kolekcija šminke modnog brenda Dior donosi veliki broj noviteta.

Među njima se posebno ističe nova nijansa omiljenog Diorskin Nude Cosmopolite kompaktnog pudera - svijetlo ružičasta s daškom breskve i iluminirajućim finišom.

Kreativni direktor Dior make-upa Peter Philips osmislio je posebnu jesensku kolekciju šminke koja će svakoj ženi podariti kozmopolitsku ljepotu.

Tri nove nijanse 3 u 1 Fix It primera i korektora pobrinut će se za prekrivanje svih nedostataka na licu. Uz njegovu pomoć sakrit ćete prištiće, posvijetliti podočnjake ili tamna područja i osvježiti usne prije nanošenja ruža.

Svoje obrve sada možete popunjavati i češljati novim Sourcil Poudre olovkama. Čak šest novih nijansi, od pepeljasto plave preko tamno smeđe do crne, obradovat će sve dame koje vole obrve svoje obrve dovesti u red.

Dva nova Dior 5 Couleurs sjenila za oči dolaze u dvije nove palete po pet sjenila. 'Exuberante' u sebi sadrži indigo plavu, a 'Eclectic' hrabru bordo i tamnozelenu boju.

Rumenilo u sticku Diorblush Cheek idealan je dodatak za kozmetičku torbicu žena koje vole kremasta rumenila. Zahvaljujući teksturi rumenilo se potpuno sjedinjuje s kožom i ostavlja nježni puderasti finiš koji licu daje svježinu. Između tri nove nijanse posebno se ističe predivna koraljna.

Među novitetima se ističe nova nijansa omiljenog Diorskin Nude Cosmopolite kompaktnog pudera - svijetlo ružičasta s daškom breskve i iluminirajućim finišom.

Linija Dior Addict tekućeg sjenila i tuša za oči također je obogaćena, ovaj put sa šest metalik nijansi. 'Magnetic' srebrna ili 'Phenix' zlatna idealne su za večernje izlaske, dok ćete u dnevnim prilikama zablistati uz baby ružičastu 'Auroru'. Posebna lagana hibridna tekstura ovih sjenila iluminira oči i daje im senzacionalan sjaj.

Omiljenoj liniji ruževa Rouge Dior dodane su četiri nove limited edition nijanse, a izdvajaju se nježna puderasta 'Voyageuse' i tamnocrvena 'Unique'.

Dior Addict Fluid Stick također je obogaćen s četiri nijanse. Svestrani 2 u 1 ruž u sticku s posebnim aplikatorom za precizno nanošenje objedinjuje boju i sjaj u jednom proizvodu, a zahvaljujući posebnoj vodenoj formuli usnama osigurava svježinu i njegu.

Ljubiteljice lakova za nokte također će doći na svoje jer popularni Dior Vernis donosi pet novih nijansi. 'Metropolis' zelena i 'Darling Blue' plava i 'Black Out' crna pravi su izbor za one koji vole upečatljive boje na svojim noktima.