Djeca i roditelji su u ugodnom druženju podržali rad udruge za istraživanje i zaštitu prirode te uživali u izradi figura od balona i crtanja likova Sredozemne medvjedice te u igri s maskotom sredozemne medvjedice Meralys koja je ujedno i maskota novog spreja za odčepljivanje nosa

Nakon lansiranja novog dekongestiva za nos Meralys, inovativne i sinergijske kombinacije morske vode i lijeka, JGL iz Rijeke podržao je u radu Udrugu za istraživanje i zaštitu prirode, Grupu Sredozemna medvjedica koja je stilizirana maskota spomenutog brenda.

Sredozemna medvjedica obitava u čistim i nezagađenim morima, te je podrška Udruzi i njihovom obitavalištu ujedno garancija onog što se ističe kroz kampanje proizvoda Meralys i Aqua Maris – čistoća morske vode Jadrana.

Događanje na Bundeku izazvalo je velik interes roditelja i djece, koji su osim zdravstvenih savjeta specijaliste otorinolargilogije i informacija predsjednice Udruge dr.sci. Jasne Antolović mogli uživati u veselom sadržaju događanja izrade figura od balona, vizažiste i crtanja likova Sredozemne medvjedice te u igri s maskotom sredozemne medvjedice Meralys.

Meralys je lijek u spreju koji uz pomoć ljekovitih svojstava Jadranskog mora odmah odčepljuje nos.