U tijeku je Tjedan mode u Parizu, a mnoge kombinacije uzvanika još su i zanimljivije od onih na pisti. Posebno se tako na reviji Jean Paul Gaultiera istaknuo Earvin Johnson, sin košarkaša Magica Johnsona.

Galerija

Za ovo prestižno modno događanje Earvin je odabrao elegantnu crnu kombinaciju koja spaja elemente glamura i urbanog stila. Njegov outfit sastojao se od prozirne crne haljine s bogatim slojevima tkanine, a preko nje je ležerno prebacio kožnu jaknu oversized kroja, koja svemu dodaje edgy notu.

Proziran materijal haljine nabran je u gornjem dijelu pa je tako svemu dodano i malo zanimljive teksture.

EJ Johnson Foto: Profimedia

Odvažnu prozirnu haljinu kombinirao je s crnim gležnjačama, kožna jakna dala je muževnu notu ženstvenoj haljini, a tako cool modnu kombinaciju doista bismo lako mogli zamisliti i na pop divi Madonni.

EJ Johnson Foto: Profimedia

Earvin, zvani i E.J., odlučio se i za suptilnu šminku, a ovo je izdanje savršeno naglasilo njegovu sposobnost da se poigrava modnim konvencijama i prelazi granice tradicionalnih stilova.

Njegova prisutnost na crvenom tepihu uvijek izaziva pažnju, a on se ugodno osjeća u svom tijelu, voli eksperimentirati ženskom odjećom i uživa u stilskim igrama koje mu tradicionalna pravila muške mode ne bi dozvolila.

Više njegovih modnih kombinacija pogledajte u galeriji na početku teksta

EJ Johnson - 8 Foto: Profimedia

Marko Bošnjak pokazao odvažno modno izdanje u dugačkim rukavicama i petama

Zbogom, dosadna odijela: Ovi Talijani nose komade od kojih se konzervativcima crvene obrazi