Belgijski kraljevski par, kraljica Matilda i kralj Filip, u državnom su posjetu Francuskoj, kamo su stigli kako bi proslavili francusko-belgijske kulturne veze i zajedničke poglede na europska pitanja.

Galerija

Par je u Francusku stigao na poziv francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. S njim i njegovom suprugom Brigitte Macron susreli su se u Parizu u ponedjeljak, nakon čega su zajedno sudjelovali na ceremoniji kod Slavoluka pobjede.

Belgijski kraljevski par stigao je u posjet Francuskoj Foto: Profimedia

Francuska prva dama bila je jako elegantna u kombinaciji koja se savršeno uklapa u njezin stil.

Nosila je strukirani bordo kaput s reverima midi dužine. Odabirom boje francuska prva dama potvrdila je da i je i sama fan boje koja je ove jeseni najveći modni trend.

Elegantno izdanje Brigitte Macron Foto: Profimedia

Ispod elegantnog kaputa nazirala se midi haljina s povišenim ovratnikom i naborima na prednjem dijelu. Haljina ima i remen za isticanje struka, a njezina tamnoplava boja još je jedna od omiljenih boja u jesenskoj garderobi.

Tamnplave salonke bile su savršen par haljini Foto: Profimedia

I prilikom odabira obuće Brigitte Macron držala se provjerenih klasika pa je nosila tamnoplave salonke s visokom tankom potpeticom koje su bile savršen par haljini.

Louis Vuitton Capucines MM torba Foto: Internetska stranica proizvođača

Izdanje je upotpunila tamnoplavom torbom modne kuće Louis Vuitton. Nosila je model Capucines Mini s kopčom u obliku loga kuće. 

Top ili flop? Brigitte Macron vjerna ležernoj eleganciji čak i kad šeće psa

10 torbi za koje su se žene diljem svijete složile - ovo su modeli koje najviše želimo!