Eva Longoria Bastón provela je dan na plaži sa svojom obitelji, suprugom Joséom Bastónom i njihovim petogodišnjim sinom Santiagom. Svoje idilično mjesto pod suncem pronašli su na pješčanoj plaži u Marbelli, gradu u Španjolskoj u koji se glumica preselila s obitelji prošle godine.

Galerija

Los Angeles, u kojem je dugo živjela, Eva Longoria Bastón lani je zamijenila s pitoresknom Marbellom, poznatim španjolskim ljetovalištem. Glumica i njezin suprug José Bastón na španjolskoj obali kupili su vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica, a uživaju i u svemu što pružaju plaže u Marbelli.

Eva Longoria Baston u crvenom bikiniju na plaži u Marbelli - 3 Foto: Profimedia

Nedjelju su tako proveli na pješčanoj plaži, a naročito je uživao njihov petogodišnji sin Santiago igrajući se u pijesku. Eva je pak stajala pored sina odjevena u jednostavan crveni bikini brenda MC2 Saint Barth. Gornji dio krojen je u stilu topića bez košarica, a takav model bolje pristaje ženama s manjim grudima jer pruža laganu potporu. 

Sličan model bikinija brenda MC2 Saint Barth kakav nosi Eva Longoria Baston (gornji dio 59 eura, donji dio 50 eura) Foto: www.mc2saintbarth.com

Svijetli slamnati šešir i tamne sunčane naočale dobro su došli za boravak na plaži, ali i kao šik dodatak stajlingu Eve Longorije Bastón.

Eva Longoria Baston u crvenom bikiniju na plaži u Marbelli - 1 Foto: Profimedia

Odaberite kupaći kostim koji će vam najbolje pristajati

Tisuću puta wow! Prelijepa Eva Longoria u haljini zbog koje sve u prostoriji stane