U tijeku je 77. Filmski festival u Cannesu, a pomno se prati i zbog izvrsnih odjevnih kombinacija slavnih dama. Neke od njih doista oduševljavaju ne samo jednim, nego svakim svojim kanskim outfitom, a jedna je od njih sasvim sigurno i Eva Longoria.

Galerija Eva Longoria ponovno je zasjala u Cannesu Eva Longoria u goloj haljini Yanina Couture Eva Longoria +2 Eva Longoria u goloj haljini Yanina Couture

Već godinama redovita na crvenom tepihu u Cannesu, glumačka je zvijezda prisustvovala gala svečanosti Global Gift Foundation, a pritom je izgledala uistinu predivno. Eva je, naime, na događaju nosila golu haljinu koju je po narudžbi za nju dizajnirala modna kuća Yanina Couture.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Prozirna tkanina pokrivala je cijelo tijelo, pa i ruke, i širila se prema dnu u kratki šlep, također od prozirne tkanine. Ukrašena je uzorkom srebrnih listova koji su bili raspoređeni posvuda po haljini, najviše na gornjem dijelu, dok se ispod haljine vidjelo donje rublje u boji kože, savršeno uklopljeno uz haljinu prekrilo je dovoljno da se ni u jednom trenu ne odaje dojam neukusa.

Eva Longoria zadivila je svojom pojavom Eva Longoria zadivila je svojom pojavom (Foto: Profimedia)

Kako bi svu pozornost zadržala na haljini, Eva je podigla kosu, a sve je upotpunjeno jednostavnim srebrnim nakitom i neutralnom šminkom. Na nogama je nosila jednostavne srebrne sandale. 

Eva Longoria u goloj haljini Yanina Couture Eva Longoria u goloj haljini Yanina Couture (Foto: Profimedia)

Tijekom vikenda Eva Longoria već je "pomela" kanski crveni tepih haljinom Elieja Saaba u kojoj je izgledala poput božice, a ništa manje divna nije bila ni pastelno plava haljina koju je nosila vrlo brzo nakon te. 

Eva Longoria u Cannesu niže modne uspjehe Eva Longoria u Cannesu niže modne uspjehe (Foto: Profimedia)

Senzacionalno izdanje Eve Longorije u haljini potpuno prozirnog donjeg dijela Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 7 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 2 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 +3 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 3

Famozno izdanje: Haljina od 40 dolara u kojoj je Eva Longoria prvi put došla u Cannes Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 5 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 3 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 4 +8 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju