Fashion.hr proteklih dana je postao centar događanja što zbog dizajnera i novih kolekcija, što zbog poznatih Hrvatica i Hrvata. Mia begović prošetala je oderanog pitona s placa, a Dvina Meler svoje nove grudi

Protekli dani bili su u znaku Fashion.hr-a, a vodeći hrvatski dizajneri predstavili su svoje nove kolekcije za nadolazeće proljeće i ljeto.

Ivica Skoko ostao je vjeran crnoj boji koja je postala njegov zaštitni znak, a njegove kreacije kao i modni dodaci izazvali su najveći pljesak.

>> Moda s okusom zabrane ulaska

>> Mia Begović u čipki i koži ne mari za godine

No nisu samo dizajneri pokazivali svoje modne krpice. Osim na Fashion.hr domaći celebovi su pohrlili na sva događanja, pa su se okupili i na događanju pod imenom 'Gdje spavaš maco?'

Mia Begović je još jednom dokazala kako doista može biti neoriginalna. Dosjetila se oderat pitona, ali onog s placa te uz njega uskladila svoju prapovijesnu frizuru koja tijekom zimskih mjeseci pruža utočište ugroženim ptičjim vrstama.

Kako bi se prikazala što mlađom Aleksandra Grdić se prošetala s novi modnim dodacima, a to su veliki potkožni prištevi, dok su čudnovate ružičaste lopti ce koje je utaknula u kosu podsjetile na zimske tajlandske kuglice.

I dok Stefani Hohnjec koja nosi birkinicu s placa smanjuje grudi, čini se kako ih avanturistica Dvina Meler povećava te ih s ponosno pokazuje.

>> Top 5 najlošijih frizura domaćih celebrityja

Top 5 žbuke ili u prijevodu ogromne količine lošeg make-upa i kvarc lampi:

5. Neven Ciganović sa svojim pregoreno narančastim tenom
4. Glumica Senka Bulić sa svojim porculanskim Gejša lookom
3. Simonica Šajn koja je iskombinirala kremu za samotamnjenje i skupi puder
2. Uvijek ekscentrična Josipa Lisac koja je ponovno pretjerala s ogromnim količinama kazališne šminke
1. Vesna Škare Ožbolt koja se podvrgnula poznatim, ali i nepoznatim metodama uljepšavanja.

Više u Red Carpetu.