Slatko iščekivanje svoje druge bebe Franka Batelić krati i šetnjama sa sinčićem Viktorom. Ovaj put uživali su mirnom jesenskom danu u centru Zagreba, u društvu koje je posebno veselilo njezina mališana.

Da i Paddington upozna Zagreb, napisala je Franka na Instagramu aludirajući na plišanog medvjedića Paddingtona, kojeg, sudeći prema fotografijama, Viktor nije ispuštao iz ruke.

Naravno, opuštena šetnja gradom najbolja je u udobnim odjevnim kombinacijama, a upravo takve Franka voli nositi u slobodno vrijeme.

Obične crne tajice i topla majica s kapuljačom u istoj boji baza su njezina izdanja. Ove sportske komade nadopunila je crnim čizmama s debelim potplatom i jednim svevremenskim modnim klasikom.

U pitanju je - bež baloner. Mnogo je odjevnih komada oko kojih žene ne mogu usuglasiti mišljenja, ali nosivost i praktičnost balonera u bež nijansi više gotovo nitko ne preispituje.

Klasik nad klasicima: 15 nepogrešivih modela kaputa u bež nijansama

Bež baloner je klasik nosiv godinama koji nikad ne izlazi iz mode te pobjeđuje sve jednosezonske trendove. Lako se uklapa u ostatak garderobe, zbog čega nimalo ne čudi njegova popularnost. Savršeno se slaže s trapericama i tenisicama, a sjajno izgleda i u kombinaciji sa štiklama i elegantnim haljinama.

Umjesto klasične strukirane varijante Franka je za sebe odabrala dugačak model oversized kroja, koji garantira osjećaj udobnosti pri svakom koraku.