Slatko iščekivanje svoje druge bebe Franka Batelić krati i šetnjama sa sinčićem Viktorom. Ovaj put uživali su mirnom jesenskom danu u centru Zagreba, u društvu koje je posebno veselilo njezina mališana.

Da i Paddington upozna Zagreb, napisala je Franka na Instagramu aludirajući na plišanog medvjedića Paddingtona, kojeg, sudeći prema fotografijama, Viktor nije ispuštao iz ruke.

Naravno, opuštena šetnja gradom najbolja je u udobnim odjevnim kombinacijama, a upravo takve Franka voli nositi u slobodno vrijeme.

Obične crne tajice i topla majica s kapuljačom u istoj boji baza su njezina izdanja. Ove sportske komade nadopunila je crnim čizmama s debelim potplatom i jednim svevremenskim modnim klasikom.

U pitanju je - bež baloner. Mnogo je odjevnih komada oko kojih žene ne mogu usuglasiti mišljenja, ali nosivost i praktičnost balonera u bež nijansi više gotovo nitko ne preispituje.

Klasik nad klasicima: 15 nepogrešivih modela kaputa u bež nijansama Pull & Bear, 299 kn Stradivarius, 399,90 kn C&A, 376 kn +12 Reserved, 599,99 kn

Bež baloner je klasik nosiv godinama koji nikad ne izlazi iz mode te pobjeđuje sve jednosezonske trendove. Lako se uklapa u ostatak garderobe, zbog čega nimalo ne čudi njegova popularnost. Savršeno se slaže s trapericama i tenisicama, a sjajno izgleda i u kombinaciji sa štiklama i elegantnim haljinama.

Umjesto klasične strukirane varijante Franka je za sebe odabrala dugačak model oversized kroja, koji garantira osjećaj udobnosti pri svakom koraku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju