Ljetni praznici su pri kraju, a s time dolazi i povratak uobičajenoj rutini.

Jutarnje ustajanje, vožnje do škole, odlazak po klince na trening i tome slično. No, to ne znači da je vrijeme opuštanja i uživancije već gotovo. Naprotiv, zadnji trenuci ljeta mogu biti savršena prilika za stvaranje dugotrajnih uspomena iz udobnosti svog doma. Bilo da planiraš provesti vrijeme s obitelji ili prijateljima, pravi izbor garniture može učiniti svu razliku.

Istražili smo raznoliku Harvey Norman ponudu kutnih garnitura i našli četiri savršene za tvoj prostor!

Kutna garnitura i kvalitetno vrijeme

Zamisli dug radni dan, a onda spustiš naslon, pripremiš toplu šalicu kakaa i uživaš u dubokim razgovorima sa svojim mališanom.

Ovo je garnitura koja poziva na zajedničko uživanje, bilo da se radi o nedjeljnom popodnevu provedenom čitajući najnoviji krimić ili o večernjem okupljanju uz šalicu toplog kakaa i razgovor o proteklom tjednu sa svojim djetetom. Uz obilje opcija i izbora kod slaganja svoje idealne garniture, sve od nogica i boje tkanine pa do punjenja sjedišta, kutna garnitura Bergos bit će srce tvog prostora i novo najdraže mjesto za relaksaciju.

Bergos je savršen izbor za one koji žele spojiti udobnost i stil, čineći svaki trenutak odmora posebnim.

Maksimalno opuštanje uz film

Za one koji traže opuštanje uz dozu luksuza, kutna relax garnitura Maccao nudi upravo to.

Nakon što ste se svi okupili, prigušeno svjetlo stvara savršenu atmosferu, a omiljeni crtić tvoje kćeri,‘’Frozen’’, je spreman po 17. put za početak. Na Maccao kutnoj garnituri se udobno smjestite uz podesivi naslon i integriranu relax funkciju koja omogućuju savršenu prilagodbu tijelu, čineći svaki trenutak pred ekranom užitkom, bilo da se radi o gledanju napetog filma ili pobjedi u još napetijoj rundi tijekom gaminga. Ova garnitura je iznimno funkcionalna i elegantna, s modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki interijer.

Uz Maccao filmski maraton ili večer društvenih igara postaje luksuzno iskustvo.

Nedovoljno mjesta nije opcija

Kada se obitelj i prijatelji okupe, potreban je prostor koji može udobno smjestiti sve.

Patton XL je kutna garnitura koja nudi obilje prostora i vrhunsku udobnost, idealna za trenutke kad želite zajedno uživati u filmskim klasicima kao što je ‘’Sam u kući’’ koji nam se ponovno približava ili napetim partijama Monopoly-a uz povremenu svađicu. Svojom prostranošću, Patton XL garnitura omogućuje svakome da se smjesti kako mu najviše odgovara - bilo da se želi ‘’izvaliti’’ na mekane jastuke ili ispružite noge, visokokvalitetni materijali i izdržljivost osiguravaju dugotrajno zadovoljstvo.

Ova garnitura donosi osjećaj zajedništva i udobnosti, stvarajući savršeno okruženje za obiteljske trenutke.

Dizajnerski stil uz obiteljsku toplinu

Za maksimalnu prilagodljivost, otmjenost i dizajnerski luksuz tvoj izbor je Modula garnitura.

Vikend popodne kada se cijela obitelj okuplja na opuštenom druženju. Djeca trče okolo, dok se odrasli udobno smještaju na garnituru, uživajući u slasnoj Nessici i domaćim kolačima. Otmjena kutna garnitura Modula će stvoriti profinjenu i ugodnu atmosferu, a svojim dizajnom ostaviti i najvećeg kritičara u obitelji bez riječi.

Savršen talijanski stil i ručna izrada čine Modulu zvijezdom tvog dnevnog boravka tijekom svakog posjeta.

Zaključak

Pravi izbor garniture može stvoriti savršeno okruženje za opuštanje i druženje.

Bez obzira na to kako planiraš provesti posljednje dane ljeta, Harvey Norman ponuda kutnih garnitura nudi savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i stila uz koje ćeš u potpunosti iskoristiti svaki trenutak kod kuće. Bilo da odabereš elegantnu Bergos, luksuznu Maccao, prostranu Patton XL, ekstravagantnu Modula garnituru ili našeg favorita Donatello sa fotke iznad, jedno je sigurno…

Uživati ćeš u svakom trenutku provedenom u svom prostoru.