Glamurozno - to je riječ koja najbolje opisuje kako su izgledali George i Amal Clooney kada su se pojavili na crvenom tepihu gala večeri u organizaciji humanitarne zaklade Clooney Foundation for Justice.

Galerija

Ceremonija je održana u njujorškoj Javnoj knjižnici s ciljem da se dodjelom nagrada Albie oda pozornost hrabrim braniteljima pravde.

Nagrade Albie Awards ime su dobile po sucu Albiju Sachsu, koji je stekao velike poštovanje svojom herojskom predanošću ukidanju aparthejda u Južnoj Africi.

Bračni par Clooney predvodio je dugu listu slavnih osoba koje su stigle na događanje, a, kao i uvijek, Amal Clooney očarala je modnim izdanjem.

Amal i George Clooney Foto: Profimedia

Večer uoči desete godišnjice braka s poznatim glumcem odvjetnica za ljudska prava blistala je u crnoj haljini modne kuće Versace. Duga haljina sa šlepom ima V-izrez i deblje naramenice i najbolji je dokaz da ponekad najjednostavnije stvari, bez previše detalja, izgledaju najspektakularnije.

Amal Clooney Foto: Profimedia

Uz crnu haljinu, koja će uvijek biti nepogrešiv odabir, Amal je nosila dijamantni nakit, a u ruci je držala crnu clutch-torbicu. Detalj koji je začinio cijelu priču bio je crveni ruž za usne.

Njezino je izdanje mnoge podsjetilo na kultno izdanje princeze Diane iz 1985. godine. Princeza Diana bila je gošća na državnoj večeri u Bijeloj kući, na kojoj je bio i glumac John Travolta, a u jednom trenutku njih dvoje zaplesali su na plesnom podiju kada je nastala fotografija iz nastavka. 

Princeza Diana 1985. godine Foto: Profimedia

Kada je u pitanju Amal Clooney, ona je jučer uz sebe imala jako ponosnog supruga. George Clooney nije krio svoje oduševljenje.

Podržao bih sve u što je uključena moja žena. Ona je uvijek na pravoj strani povijesti i uvijek sam tako ponosan što sam u istoj prostoriji s njom bez obzira na sve, a ovo je događaj na kojem usmjeravamo svu pozornost na ljude koji ne dobivaju dovoljno pozornosti, rekao je glumac, koji se osvrnuo i na desetu godišnjicu braka koju slave 27. rujna.

Večeras je nekamo vodim, ali ona ne zna kamo, poručio je.

Baš je wow! Amal Clooney očarala je Veneciju u predivnoj žutoj haljini

Haljina koja se tako čarobno sjaji i glamurozne štikle za jedno od najljepših izdanja Amal Clooney