Na policama hrvatskih trgovina počeli su se pojavljivati prvi komadi iz jesenskih kolekcija, a koje krase jednostavne linije, neutralne boje i podatne tkanine prilagođene prijelaznom vremenu.

Galerija

Elegantne haljine midi i maksi kroja su iznimno fleksibilni komadi koji se mogu sparivati na različite načine – modeli jednostavnih linija i neutralnih boja izgledat će lijepo u poslovnoj kombinaciji, ali dominirat će izdanjem i za svečanije prilike.

U ljetno vrijeme popularne su haljine s kratkim rukavima ili bez njih, a koje se uz pomoć sakoa ili efektne jakne mogu transformirati u dobru bazu za jesenski look.

Zara haljina, 39,95 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

S malom crnom haljinom ne možete pogriješiti bez obzira gdje ste krenuli, a u svakodnevni kalendar odlično će se uklopiti i modeli napravljeni u bijeloj, plavoj, zelenoj ili sivoj nijsnai.

Nove jesenske kolekcije obiluju upravo takvih haljinama. Ako je suditi prema prvim modelima u modu se vraćaju plisirane haljine, a vrlo popularni bit će i modeli koji prate liniju tijela.

Stradivarius haljina, 25,99 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pronađite naš izbor od 13 haljina iz novih kolekcija po cijeni od 13 eura naviše koje ćemo nositi na posao i u izlaske.

15 modela tenisica iz novih kolekcija koji će se uskoro nositi na našim ulicama

Trendu "ružnih" cipela nema kraja, izdvojili smo najupečatljivije nove modele