Iz sezone u sezonu jedan model čizama ne treba se brinuti za svoju popularnost.

Galerija

Riječ je o čizmama do koljena, svestranom modnom klasiku koji je nosiv u raznim prigodama i koji izgleda odlično u raznim kombinacijama.

Čizme do koljena izvrsno izgledaju uz suknje i haljine svih dužina, ali odličan su par i omiljenim trapericama.

Kombinaciju koja spaja traper i čizme do koljena voli i industrijska dizajnerica Helena Livaković. Ovo je spoj koji je odabrala za šetnju sa sinčićem Joakimom, a nekoliko fotografija objavila je i na svom Instagramu.

Joakim, mama i torba puna čarapa, napisala je ispod fotografija na kojima nosi čizme do koljena koje će osvojiti svaku ljubiteljicu klasike. Riječ je o modelu u crnoj boji koji je dio ponude modne kuće Hermes.

Kožnate čizme imaju metalnu kopču na gornjem dijelu i ravne potplate, što ih čini idealnim odabirom za duge šetnje. Za sve ljubiteljice čizama do koljena, nekoliko modela iz trenutačne ponude trgovina izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Čizme modne kuće Hermes Foto: Internetska stranica proizvođača

Supruga vratara Dominika Livakovića čizme je uparila sa sivim trapericama, koje su ove godine po popularnosti prestigle čak i plave i crne modele.

Gornji dio kombinacije činila je bež jakna s velikim našivenim džepovima i opcijom stezanja u struku. Helena je na ramenu nosila torbu modne kuće Chanel, model Chanel 22 u kombinaciji krem i crne boje.

"Ludilo outfit": Sjajno izdanje Helene Livaković u hlačama iz Manga od devet eura

Top je baš wow: Helena Livaković poput božice u omiljenim natikačama s nesvakidašnjim potpeticama