Bablje ljeto bilo je vrlo darežljivo ove godine i dugo je trajalo pa smo sve do jučer uživali u jesenskim danima koji su više nalikovali onima ljetnima. U prekrasnom jesenskom vremenu guštala je i Irena Pecotić, koja je ljeto začinila fantastičnim modnim kombinacijama.

Galerija

Za oproštaj od ljeta, koje je po mnogima tek jučer završilo s dolaskom velike promjene vremena, Irena Pecotić na svom Instagramu objavila je deset ljetnih fotografija na kojim je još jednom pokazala izvrstan stil i smisao za modu. Osim što izgleda fenomenalno, Irena je i žena koja zrači izuzetno pozitivnim energijom i šarmom, pa i to pridonosi njezinoj privlačnosti.

Modne kombinacije Irene Pecotić - 2 Foto: Instagram@irenapecotic

Mislim da smo spremni za Adio lito objavu, napisala je Irena uz fotografije modnih kombinacija, među kojima se istaknula ona na kojoj zgodna magistra farmacije pozira ispred drvenih vrata odjevena u crni komplet sačinjen od rezanog topa dugačkih rukava i suknje.

Irena je svoje mrak noge istaknula u brutalno dobrim sandalama asimetričnog dizajna i s visokom tankom potpeticom. Kombinaciju je dodatno podigla crnom torbicom ukrašenom svjetlucavim kamenčićima.

U komentarima uz fotografije Irena je dobila brojne komplimente, pa su joj tako, između ostalog, poručili:

Ti si ko slika.

Irena prezgodna i prelijepa žena.

Ti si žena top, tako zračiš pozitivno.

Je*la sliku svoju, ko da te je Meštrović klesa.

 

"Noge od milijun dolara": Izdanje Irene Pecotić u kultnim čizmama i genijalnoj majici

Irena Pecotić: Dokaz da glamurozne štikle i blještava haljinica nisu samo za večer