Irena Pecotić ljubiteljica je mladenačkih odjevnih kombinacija koje magistra farmacije i žena fantastičnog modnog stila nosi stvarno predobro. Mnogi joj i laskaju da izgleda poput curetka, a jedno takvo djevojačko izdanje Irena je pokazala na novim fotografijama koje je objavila na svom Instagramu.

Galerija Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama - 6 Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama - 2 Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama - 1 +2 Irena Pecotić nosi čizme kultnog brenda Dr. Martens

Irena Pecotić posjetila je veličanstveni amfiteatar u Solinu i na drevnim kamenim blokovima pozirala u odjevnoj kombinaciji koja osvaja mladenačkim šarmom. Uz kratke svijetlo plave hlačice od trapera nosila je crnu majicu kratkih rukava sa slikom konja i duhovitim natpisom "Danas mi sjašite (i ne samo danas)".

Kad Nata nazove i kaže imam jednu majicu za tebe, napisala je Irena Pecotić uz fotografije. Nata je vlasnica domaćeg brenda Majice by NataK koji radi genijalne printeve na majicama te izrađuje naljepnice, plakate, pozadine, boce s printevima po narudžbi.

Od obuće odabrala je kultne čizme brenda Dr. Martens, popularne već desetljećima. Irena nosi klasičan model na vezanje u tamnoj crveno-smeđoj nijansi, a već smo je imali prilike vidjeti u točkastim martensicama, koje upravo zbog tog uzorka odskaču od klasike.

Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama - 4 Irena Pecotić nosi čizme kultnog brenda Dr. Martens (Foto: Instagram@irenapecotic)

Kratke hlačice i čizme dodatno su istaknule Irenine fenomenalne noge pa su neki i komentirali da ima noge od milijun dolara, ali i da je ona cijela djevojka od milijun dolara. Ireni su udijelili i druge komplimente:

Irena predivna, a majica brutalna.

Šećer od žene.

Jedna predivna žena.

Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama - 5 Irena Pecotić u čizmama Dr. Martens i kratkim traper hlačicama (Foto: Instagram@irenapecotic)

Irena Pecotić: Dokaz da glamurozne štikle i blještava haljinica nisu samo za večer Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama +2 Modni stil Irene Pecotić

Irena Pecotić: Zarine hit-sandale iz kakvih se neke žene ljeti ne izuvaju Irena Pecotić Irena Pecotić nosi sandale sa zakovicama iz trgovine Zara Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) +5 Reserved, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju