Sredina svibnja obično je vrijeme kada su gležnjače već pospremljene i čekaju novu sezonu jesen/zima, no ovoga proljeća zbog netipično nižih temperatura za ovo doba godine nosimo ih i dalje. Jedan par fantastičnih gležnjača još uvijek nije pospremila ni Irena Pecotić, a na najnovijoj fotografiji na Instagramu nosi ih uz čipkastu haljinu.

Irena Pecotić pozirala je uz more sa splitskom rivom u pozadini, a večernje svjetlo bilo je idealno za čaroban ambijent na fotografiji. Čitav prizor dodatno je uljepšala Irenina odjevna kombinacija u bež baloneru oversized kroja, ispod kojeg je nosila crnu haljinu ukrašenu čipkom i prozirnim tilom s točkicama.

Posebno su upečatljive gležnjače, a riječ je o vrlo efektnom modelu na špic zlatne boje s crnim vodoravnim prugama i visokom, vrlo tankom potpeticom. Kombinacija zlatne i crne boje pretvorila je ovaj model u sjajan modni adut koji bi sigurno zapeo za oko svim ljubiteljicama dobrih cipela.

Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Foto: Jacquemus

Irena je nosila i jednu od najdražih torbica modnog brenda Jacquemus. U pitanju je torba Le Bambino u varijanti Grande, jedna od najprepoznatljivijih torbi tog francuskog brenda, iza kojeg stoji dizajner Simon Porte Jacquemus.

Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača

Irena Pecotić kultne čizme nosi uz otkačenu majicu, a to ne bi znao svatko

Can you forgive it all to believe in a miracle? (Možeš li oprostiti sve da vjeruješ u čudo?), napisala je magistra farmacije i velika zaljubljenica u modu uz fotografiju na kojoj je još jednom pokazala da je dama s itekako dobrim stilom.