Sredina svibnja obično je vrijeme kada su gležnjače već pospremljene i čekaju novu sezonu jesen/zima, no ovoga proljeća zbog netipično nižih temperatura za ovo doba godine nosimo ih i dalje. Jedan par fantastičnih gležnjača još uvijek nije pospremila ni Irena Pecotić, a na najnovijoj fotografiji na Instagramu nosi ih uz čipkastu haljinu.

Irena Pecotić pozirala je uz more sa splitskom rivom u pozadini, a večernje svjetlo bilo je idealno za čaroban ambijent na fotografiji. Čitav prizor dodatno je uljepšala Irenina odjevna kombinacija u bež baloneru oversized kroja, ispod kojeg je nosila crnu haljinu ukrašenu čipkom i prozirnim tilom s točkicama.

Posebno su upečatljive gležnjače, a riječ je o vrlo efektnom modelu na špic zlatne boje s crnim vodoravnim prugama i visokom, vrlo tankom potpeticom. Kombinacija zlatne i crne boje pretvorila je ovaj model u sjajan modni adut koji bi sigurno zapeo za oko svim ljubiteljicama dobrih cipela.

Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Irena Pecptić nosi torbicu modnog brenda Jacquemus, model Le Bambino Grande (Foto: Jacquemus)

Irena je nosila i jednu od najdražih torbica modnog brenda Jacquemus. U pitanju je torba Le Bambino u varijanti Grande, jedna od najprepoznatljivijih torbi tog francuskog brenda, iza kojeg stoji dizajner Simon Porte Jacquemus.

Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača Georgina Rodriguez Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR) +1 Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi

Irena Pecotić kultne čizme nosi uz otkačenu majicu, a to ne bi znao svatko Irena Pecotić Irena Pecotić nosi čizme s velikim točkama marke Dr. Martens Irena Pecotić nosi majicu beogradskog brenda ModleMint +2 Modni stil Irene Pecotić - 5

Can you forgive it all to believe in a miracle? (Možeš li oprostiti sve da vjeruješ u čudo?), napisala je magistra farmacije i velika zaljubljenica u modu uz fotografiju na kojoj je još jednom pokazala da je dama s itekako dobrim stilom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju