Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva pobijedivši Englesku u polufinalnoj utakmici koja se odigrala u Moskvi.

Fotografije i snimke erupcije veselja hrvatskih navijača već su obišle svijet, a iako uzbuđenje zbog nevjerojatne pobjede danima neće splasnuti, mnogi već razmišljaju o nedjeljnom finalu, na kojem će hrvatski reprezentativci u dvoboju s Francuskom pokušati izboriti titulu svjetskog prvaka u nogometu.

Najveću podršku Vatrenima ovih dana sigurno pružaju njihove obitelji i prijatelji, a mnogi od njih doputovali su u Rusiju kako bi ih bodrili s tribina.

Među njima je Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, koja je utakmicu s Engleskom pratila u društvu svoje prijateljice i vjenčane kume Ene Cupać.

Dvije ljepotice plijenile su pažnju u nezaobilaznim navijačkim kombinacijama, a mi smo primijetili da su se odlučile za identičan modni dodatak – efektne okrugle naušnice.

S obzirom na to da su iste naušnice obje nosile i tijekom utakmice protiv Danske, damama predlažemo da ih tretiraju kao amajlije i ne skidaju ni u nedjelju jer je sada pravo vrijeme za malo bezazlenog navijačkog praznovjerja.

Tko bi još mogao zaboraviti rituale Gorana Ivaniševića tijekom Wimbledona 2001. godine? Naš proslavljeni tenisač odigrao je cijeli turnir u istim čarapama, svaki dan gledao Teletubbiese i jeo istu hranu vjerujući da će mu to pomoći u osvajanju turnira. Mi vjerujemo da je na kraju ipak presudila njegova sjajna igra i talent, ali tko zna…

Zato će mnogi od nas u nedjelju držati fige, odjenuti istu navijačku majicu, popiti isto pivo i vjerovati u dobru igru naših reprezentativaca i njihovo vatreno srce koje će sigurno opet ostaviti na terenu.

Dečki, uz vas smo!

Svjetsko prvenstvo 2018. pratite na portalu Gol.hr.