Od izrugivanja i neprimjerenih komentara nisu izuzete niti najljepše žene svijeta. Potvrđuje to i Kendall Jenner, čije su posljednje fotografije izazvale dosta negativnih reakcija

Galerija


Kendall Jenner
na svojem je Instagramu podijelila dvije crno-bijele umjetničke fotografije svojeg tijela, koje je snimila proslavljena fotografkinja Sasha Samsonova. Fotografije su u jednom danu prikupile više od 8 milijuna lajkova.

Istovremeno, fotografije su dobile i brojne negativne komentare. Kada nisu mogli pronaći niti jednu manu, internetski hejteri osvrnuli su se na nožne prste američke ljepotice.

Kunem se, nešto ne valja s prstima ove žene, komentirao je jedan korisnik na Instagramu, dok je drugi ustvrdio da Kendell ima mnogo novaca, ali si očigledno ne može 'srediti' stopala.

Ne treba zaboraviti da su komentari usmjereni na djevojku koja je krajem 2017. ponijela titulu najplaćenijeg modela na svijetu sa zarađenih 22 milijuna američkih dolara. Kendall je tako svrgnula s trona Gisele Bündchen, koja je tu titulu nosila 15 uzastopnih godina.

Također, riječ je o 22-godišnjakinji koja je u svojoj karijeri nosila revije Chanela, Givenchyja, Balmaina i drugih proslavljenih modnih kuća te čije je lice krasilo naslovnice najpoznatijih modnih magazina poput Voguea i Harper's Baazara

Ponosno isticanje akna

Njezin se izgled našao na meti kritika i u siječnju ove godine nakon pojavljivanja na Zlatnim globusima gdje je došla javno podržati pokret #TimesUp koji se zalaže za prekid seksualnog zlostavljanja.

Nekad se nisam usudila gledati u ljude kada sam s njima pričala. Osjećala sam se kao izgnanica. Kad bih govorila, prekrivala sam lice rukama. U srednjoj školi nisam mogla ni pričati s dečkima, toliko me je bilo sram, kaže Kendall Jenner.

Točnije, neugodni komentari bili su usmjereni na akne, koje nije mogla u potpunosti sakriti niti profesionalna šminka.

Ništa me ne veseli tako jako kao loš ten Kendall Jenner, ustanovili su neki zlobnici na Twitteru, dok su drugi javno pohvalili njezino ponosno poziranje s aknama na licu.

Prekrasna si. Nemoj se sramiti nečega što se svima događa. Uzor si brojnim ženama.

Ponosno poziranje na crvenom tepihu Udruženja holivudskih stranih novinara bilo je veliko postignuće i za samu Kendall, koja je u nekoliko navrata priznala da je bitka s prištićima uništila njezino samopouzdanje.

Nekad se nisam usudila gledati u ljude kada sam s njima pričala. Osjećala sam se kao izgnanica. Kad bih govorila, prekrivala sam lice rukama. U srednjoj školi nisam mogla ni pričati s dečkima, toliko me je bilo sram.
Kendall Jenner - 2 Foto: Getty Images