U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu sinoć je premijerno izvedena kazališna predstava Kralj Gordogan u režiji Renea Medvešeka. Među prvima predstavu je pogledala i Jadranka Sloković.

Galerija

Nepogrešiva elegancija zaštitni je znak modnog stila Jadranke Sloković. Hrvatska odvjetnica obožava dobro krojena odijela koje nosi u dnevnim i večernjim prilikama, a koje na suptilan način ističu ženstvenu siluetu.

Jadranka Sloković odabrala je odijelo i za posjet kazalištu, odnosno za premijeru predstave Kralj Gordogan u Zagrebu koja je napravljena prema predlošku enfant terriblea nadrealističkog pokreta i kazališnog revolucionara Radovana Ivšića.

Jadranka Sloković na premijeri Kralj Gordogan u Zagrebu - 3 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Hrvatska odvjetnica nosila je crno odijelo sastavljeno od sakoa smoking stila i odgovarajućih hlača na crtu predimenzioniranih nogavica ispod čijeg poruba su provirivale crne cipele šiljastog vrha i povišenih potpetica.

Jadranka Sloković izdanje je zaokružila svjetlucavom choker ogrlicom i crnom pismo-torbicom.

Saint Laurent sako smoking stila, 1899 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko smoking-sakoa za svečane prilike po uzoru na Jadranku Sloković.

Prizvala Pariz: Jadranka Sloković klasičnu kombinaciju zaokrenula na tako dobar način

Jadranka Sloković: Kombinacija bez greške stvorena za posao i druge prigode