Kada je u pitanju odijevanje ljeti, mnogima je nit vodilja jednostavnost. Jednom kada temperature prijeđu 30 stupnjeva Celzijevih, oslanjamo se na jednostavnu odjeću koja se lako kombinira.

Galerija

Tu chic jednostavnost nitko pak ne prakticira dobro kao Francuskinje. Najbolje odjevene žene na svijetu su damama diljem svijeta izvor modne inspiracije.

Za vruće dane pred nama u nastavku smo izdvojili nekoliko nimalo kompliciranih kombinacija u kojima Francuskinje provode ljetne mjesece.

1. Bijeli top + traperice

Ponekad su najbolje ljetne kombinacije one najjednosatvnije, a kombinacija teško da može biti jednostavnija od spoja čiste bijele majice bez rukava i traperica ravnih nogavica.

2. Mala crna haljina

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja. Za ljetne mjesece birajte jednostavne, čiste krojeve, lagane tkanine i mini modele koji izgledaju posebno šik u kombinacijama s balerinkama. Ovo je kombinacija koju možete nositi danju i noću.

3. Ljetni kompleti

Ako bez previše truda želite izgledati šik, a istovremeno nositi nešto ležerno i udobno, onda su ljetni kompleti savršen odabir. Francuskinje posebno vole one ukrašene gingham uzorkom.

4. Bijeli komadi i prugasta košulja

Bijela duga suknja, bijeli top i košulja na prugice preko njega su još jedna savršena ljetna kombinacija koju Franucskinje obožavaju nositi.

5. Crna majica s okruglim izrezom i bijele kratke hlače

Ovo je još jedna kombinacija koju najbolje opisuje riječ jednostavnost, a upotpuniti je možete torbicom od rafije.

6. Bijela lanena haljina

Francuskinje su, kao i ostatak svijeta, u ljetnim mjesecima velike obožavateljice bijelih haljina od lana. Ovaj jednostavni odjevni komad uvijek izgleda elegantno, a ako želite dodatnu dozu elegancije, kombinaciji dodajte svileni šal.

7. Crni top i crna slip suknja

I za kraj smo ostavili još jednu kombinaciju koja će se svidjeti ljubiteljicama crne boje. Slip crna suknja u kombinaciji s crnim topom je izdanje s kojim ne možete pogriješiti.

Haljine koje obožavaju Francuskinje odličan su odabir za ljeto

Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava

Sada je vrijeme da se vratite na početak teksta i zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili komade koji su vam potrebni za slaganje ovih jednostavnih, a divnih kombinacija.