Kada je u pitanju odijevanje ljeti, mnogima je nit vodilja jednostavnost. Jednom kada temperature prijeđu 30 stupnjeva Celzijevih, oslanjamo se na jednostavnu odjeću koja se lako kombinira.

Galerija Bijeli top (H&M), snižen s 14,99 na 10,99 eura Traperice (Levis, Europa92), snižene sa 127,28 na 89,10 eura Mala crna haljina (Mango), 39,99 eura +8 Komplet (Oysho), 17,99 + 45,99 eura

Tu chic jednostavnost nitko pak ne prakticira dobro kao Francuskinje. Najbolje odjevene žene na svijetu su damama diljem svijeta izvor modne inspiracije.

Za vruće dane pred nama u nastavku smo izdvojili nekoliko nimalo kompliciranih kombinacija u kojima Francuskinje provode ljetne mjesece.

1. Bijeli top + traperice

Ponekad su najbolje ljetne kombinacije one najjednosatvnije, a kombinacija teško da može biti jednostavnija od spoja čiste bijele majice bez rukava i traperica ravnih nogavica.

2. Mala crna haljina

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja. Za ljetne mjesece birajte jednostavne, čiste krojeve, lagane tkanine i mini modele koji izgledaju posebno šik u kombinacijama s balerinkama. Ovo je kombinacija koju možete nositi danju i noću.

3. Ljetni kompleti

Ako bez previše truda želite izgledati šik, a istovremeno nositi nešto ležerno i udobno, onda su ljetni kompleti savršen odabir. Francuskinje posebno vole one ukrašene gingham uzorkom.

4. Bijeli komadi i prugasta košulja

Bijela duga suknja, bijeli top i košulja na prugice preko njega su još jedna savršena ljetna kombinacija koju Franucskinje obožavaju nositi.

5. Crna majica s okruglim izrezom i bijele kratke hlače

Ovo je još jedna kombinacija koju najbolje opisuje riječ jednostavnost, a upotpuniti je možete torbicom od rafije.

6. Bijela lanena haljina

Francuskinje su, kao i ostatak svijeta, u ljetnim mjesecima velike obožavateljice bijelih haljina od lana. Ovaj jednostavni odjevni komad uvijek izgleda elegantno, a ako želite dodatnu dozu elegancije, kombinaciji dodajte svileni šal.

7. Crni top i crna slip suknja

I za kraj smo ostavili još jednu kombinaciju koja će se svidjeti ljubiteljicama crne boje. Slip crna suknja u kombinaciji s crnim topom je izdanje s kojim ne možete pogriješiti.

Haljine koje obožavaju Francuskinje odličan su odabir za ljeto Heklana haljina na modnoj pisti Zara heklana haljina,89,95 eura Prozirne haljine su veliki modni trend +7 Self Portrait, 380 funti (442,34 eura)

Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Sada je vrijeme da se vratite na početak teksta i zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili komade koji su vam potrebni za slaganje ovih jednostavnih, a divnih kombinacija.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju