Čarape sa životinjskim printom sjajan su način da začinite neku odjevnu kombinaciju. Znaju to i Anne Hathaway i Jennifer Lopez, koje su odabrale isti par najlonki za dva različita događanja.

Galerija

Anne Hathaway početkom godine otišla je na pariški Tjedan visoke mode kako bi prisustvovala Valentinovoj reviji. Od glave do pete je bila odjevena u uzorak leoparda.


Privukla je pažnju u mini haljini s tankim naramenicama, koju je kombinirala uz Valentinove najlonke ukrašene svjetlećim aplikacijama. Izdanje je zaokružila štiklama uzorka leoparda, ali i pismo-torbicom istog printa.

Najlonke koje će zasjeniti svaku minicu Foto: Profimedia

U istim najlonkama jučer je New Yorkom prošetala Jennifer Lopez, koja trenutačno promovira svoj novi film "Majka" redateljice Niki Caro.

Kome bolje pristaje? 10 parova poznatih žena koje su nosile istu haljinu na crvenom tepihu

Kome bolje stoji? Upečatljiva haljina koja je oduševila slavne dame

Američka glumica i pjevačica svjetlucave najlonke uzorka leoparda sparila je s mini haljinom s dugim rukavima ukrašenom perjem. Izdanje je zaokružila štiklama s animalnim printom i malom torbicom.


Pogledajte u našoj fotogaleriji kako su Jennifer Lopez i Anne Hathaway kombinirale isti model najlonki, a potom glasajte u našoj anketi.

Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 2 Foto: Profimedia