Čarape sa životinjskim printom sjajan su način da začinite neku odjevnu kombinaciju. Znaju to i Anne Hathaway i Jennifer Lopez, koje su odabrale isti par najlonki za dva različita događanja.

Galerija Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 4 Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 5 Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 3 +1 Jennifer i Anne u istim najlonkama na dva različita mjesta

Anne Hathaway početkom godine otišla je na pariški Tjedan visoke mode kako bi prisustvovala Valentinovoj reviji. Od glave do pete je bila odjevena u uzorak leoparda.


Privukla je pažnju u mini haljini s tankim naramenicama, koju je kombinirala uz Valentinove najlonke ukrašene svjetlećim aplikacijama. Izdanje je zaokružila štiklama uzorka leoparda, ali i pismo-torbicom istog printa.

Najlonke koje će zasjeniti svaku minicu Najlonke koje će zasjeniti svaku minicu (Foto: Profimedia)

U istim najlonkama jučer je New Yorkom prošetala Jennifer Lopez, koja trenutačno promovira svoj novi film "Majka" redateljice Niki Caro.

Kome bolje pristaje? 10 parova poznatih žena koje su nosile istu haljinu na crvenom tepihu Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini Heidi Klum i Cindy Crawford u šarenoj Missonijevoj haljini +7 Pjevačica Kelsea Ballerini u istoj Balmainovoj haljini koju je ove godine nosila i Kim Kardashian

Kome bolje stoji? Upečatljiva haljina koja je oduševila slavne dame Mnoge slavne dame zaljubile su se u plavu Balenciaginu haljinu iz nove kolekcije Kelsea Ballerini u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Mackenzie Porter u Balenciaginoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA +1 Kim Kardashian u Balenciaginoj haljini na partyju Vanity Faira

Američka glumica i pjevačica svjetlucave najlonke uzorka leoparda sparila je s mini haljinom s dugim rukavima ukrašenom perjem. Izdanje je zaokružila štiklama s animalnim printom i malom torbicom.


Pogledajte u našoj fotogaleriji kako su Jennifer Lopez i Anne Hathaway kombinirale isti model najlonki, a potom glasajte u našoj anketi.

Tko je bolje iskombinirao Valentinove najlonke s leopard uzorkom?

glasova:

Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 2 Jennifer i Anne u istim najlonkama na dva različita mjesta (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju