Jennifer Lopez za odlazak liječniku izabrala je bijelu sportsku odjevnu kombinaciju, tajice i majicu s kapuljačom. Tajice u kombinaciji s majicom koja seže malo ispod struka istaknule su slavne obline popularne pjevačice

Galerija

Modno pravilo kaže da bi se tajice trebale nositi uz dužu majicu ili tuniku koja prekriva stražnjicu, ali Jennifer Lopez to pravilo voli prekršiti. Pa čak i kad su pitanju riskantne bijele tajice koje mogu proširiti figuru i kroz koju se mogu nazirati "nedostaci" poput celulita.

Tajice u kombinaciji s majicom koja seže malo ispod struka istaknule su slavne obline Jennifer Lopez

Bijele tajice sa svijetlim šarama, koje su maksimalno istaknule njezine slavne obline, J.Lo. je kombinirala uz bijelu majicu s kapuljačom na kojoj piše "Girl Boss" (djevojka šefica) i bijele tenisice. Ležerno sportsko izdanje 48-godišnja pjevačica i glumica upotpunila je omiljenom visokom punđicom i avijatičarskim sunčanim naočalama.

U ovakvom bijelom stajlingu Jennifer je otišla k liječniku u pratnji svog dečka Alexa Rodrigueza, koji je pak izabrao klasičnu mušku tamnoplavu odjevnu kombinaciju i svijetle tenisice.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja odjevna izdanja Jennifer Lopez u tajicama.

Jennifer Lopez u bijelim tajicama - 6 Foto: Profimedia