Nakon kratkog odmora u ljetovalištu Hamptons u kojem ima kuću, Jennifer Lopez vratila se u Los Angeles. Snimljena je u društvu supruga Bena Afflecka prilikom obilaska jedne luksuzne rezidencije.

Galerija

Naime, glasine da su kupili zajednički dom bile su netočne, a bračni par i dalje traži nekretninu u koju će se useliti, a ovaj put odlučili su razgledati imanje i kuću u elitnom naselju Bel Air.

Nakon toga zaljubljeni golupčići uputili su se na ručak u obližnji restoran. Dobro raspoložena Jennifer za ovaj izlazak odabrala je zanimljivu haljinu popularnog brenda Zimmermann.

Ben Affleck i Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Ovaj australski brend osnovale su sestre Nicky i Simone Zimmermann 1991. godine. U početku su proizvodile isključivo odjeću za kupanje, ali brzo su se proširile na dizajniranje ostalih odjevnih komada.

Od 15 eura: 15 modela haljina za krstitke, vjenčanja i druge posebne prilike

Upravo su njihove romantične i živopisne haljine među najpopularnijim komadima u ponudi brenda. Obožavaju ih i zvijezde i modne trendseterice, a za njih je mjesta u svom ormaru napravila i Jennifer. Ovaj put odabrala je model pod nazivom Estelle iz ljetne kolekcije za 2021. godinu.

Haljina brenda Zimmermann iz ljetne kolekcije za 2021. godinu Foto: Zimmermann

Haljina midi-kroja sastavljena je od nekoliko kontrastnih uzoraka, a prevladava onaj cvjetni. Zbog uzorka bogatog bojama i cvjetnim motivima, ova haljina kao da je stvorena za proljeće.

Jennifer Lopez u živopisnoj haljini brenda Zimmermann Foto: Profimedia

Jennifer ju je nadopunila čizmama i to modelom brenda Coach s platformom i visokom blok-potpeticom. Nosila je i torbu modne kuće Hermes, prepoznatljiv model Kelly u pletenoj varijanti s kožnatim detaljima.

Uz lepršavu haljinu romantična kroja možda bi bolje pristajala neka manje robusna obuća, ali ni čizme latino dive nisu mogle umanjiti ljepotu ove kreacije.

J.Lo je uz haljinu kombinirala čizme brenda Coach i torbu modne kuće Hermes Foto: Profimedia