Poznate dame trude se u svakom trenutku biti savršene od glave do pete, ali konačan rezultat ponekad je - nesavršen. Pogledajte kako su se neke od njih nosile s nespretnim odjevnim komadima koji su otkrili više nego što su one željele

Galerija

Među haljinama s crvenog tepiha o kojima se najviše pričalo u proteklih godinu dana nalazi se i ona koju je Bella Hadid nosila na filmskom festivalu u Cannesu.

Crvena haljina Alexandra Gauthiera ispod koje je Bella nosila minijaturni visoko rezani bodi vjerojatno ne bi postala centar pažnje da Bella s njom nije imala puno problema. Duboki dekolte i visoki prorez bilo je teško kontrolirati, pa je haljina u jednom trenutku otkrila previše.

Obično biram vrlo jednostavna izdanja za crveni tepih. Najčešće nosim crno. Ovo je bio veliki rizik. Bila sam pomalo prestrašena zbog te haljine, ispričala je Bella u jednom intervjuu i napomenula da će ubuduće u takvim prigodama nositi malo manje riskantne kombinacije.

Pjevačica Rita Ora morala je paziti da crvena haljina ne otkrije previše Foto: Getty Images

Sličan problem imala je i Chrissy Teigen na dodjeli AMA glazbenih nagrada. Za razliku od Belle, ona ispod haljine Yousefa Akbara s prorezima do struka nije nosila ništa, a njezino golišavo izdanje zabilježili su fotoaparati.

Chrissy je nakon kritika na svoj račun svima uputila sarkastičnu ispriku zbog haljine, a na komentar da bi kad je riječ o odijevanju ipak trebala biti dama, odgovorila je u svom stilu: „Mislim da se jasno vidjelo da sam dama.“

U galeriji pogledajte još modnih neugodnjaka poznatih dama.