Poznate dame trude se u svakom trenutku biti savršene od glave do pete, ali konačan rezultat ponekad je - nesavršen. Pogledajte kako su se neke od njih nosile s nespretnim odjevnim komadima koji su otkrili više nego što su one željele

Galerija Pjevačica Rita Ora morala je paziti da crvena haljina ne otkrije previše Glumica Nicollette Sheridan na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2004. godine +0 Jessica Simpson Među haljinama s crvenog tepiha o kojima se najviše pričalo u proteklih godinu dana nalazi se i ona koju je Bella Hadid nosila na filmskom festivalu u Cannesu.

Crvena haljina Alexandra Gauthiera ispod koje je Bella nosila minijaturni visoko rezani bodi vjerojatno ne bi postala centar pažnje da Bella s njom nije imala puno problema. Duboki dekolte i visoki prorez bilo je teško kontrolirati, pa je haljina u jednom trenutku otkrila previše.

Obično biram vrlo jednostavna izdanja za crveni tepih. Najčešće nosim crno. Ovo je bio veliki rizik. Bila sam pomalo prestrašena zbog te haljine, ispričala je Bella u jednom intervjuu i napomenula da će ubuduće u takvim prigodama nositi malo manje riskantne kombinacije.
Pjevačica Rita Ora morala je paziti da crvena haljina ne otkrije previše Pjevačica Rita Ora morala je paziti da crvena haljina ne otkrije previše (Foto: Getty Images)
Sličan problem imala je i Chrissy Teigen na dodjeli AMA glazbenih nagrada. Za razliku od Belle, ona ispod haljine Yousefa Akbara s prorezima do struka nije nosila ništa, a njezino golišavo izdanje zabilježili su fotoaparati.

Chrissy je nakon kritika na svoj račun svima uputila sarkastičnu ispriku zbog haljine, a na komentar da bi kad je riječ o odijevanju ipak trebala biti dama, odgovorila je u svom stilu: „Mislim da se jasno vidjelo da sam dama.“

U galeriji pogledajte još modnih neugodnjaka poznatih dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju