Julia Roberts nije tip zvijezde koja se pod svaku cijenu želi pojaviti u javnosti. Upravo suprotno, vrlo pažljivo dozira svoje dolaske na razna događanja i kada odradi promociju za svoje filmske projekte, uglavnom se pritaji na dulje vrijeme.

Galerija

Uz događanja poput Oscara i ostalih dodjela filmskih nagrada, iz kuće je još mogu izvući samo inicijative koje podupire. Jedna od njih je i organizacija SeriousFun, koja je u New Yorku održala gala večeru.

Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea Foto: Profimedia

Organizacija koju je 1988. godine osnovao legendarni holivudski glumac Paul Newman posvećena je radu s djecom koja boluju od teških bolesti te njihovim članovima obitelji. SeriousFun organizira kampove i razne tipove programa, a dosad su njima obuhvatili više od 1,3 milijuna djece u više od 40 zemalja svijeta.

Gala večera organizirana je u njujorškom centru Lincoln na Manhattanu, a lijepa Julia stigla je na događanje u vrlo zanimljivoj odjevnoj kombinaciji koja će se najviše svidjeti ljubiteljicama prugastog uzorka.

Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea Foto: Afp

Naime, stilistica Elizabeth Stewart odjenula ju je u prugasti kostim Thoma Brownea. Ispod sakoa Julia je nosila klasičnu bijelu košulju i kravatu. Mnoge je ta kombinacija asocirala na dva sad već legendarna izdanja obožavane filmske dive.

Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa 1990. godine Foto: Profimedia

Julia je 1990. godine na dodjelu Zlatnih globusa došla u sivom muškom odijelu i kravati, a godinu kasnije za dodjelu iste nagrade odabrala je dvodijelni prugasti kostim.

Julia Roberts u prugastom kostimu na Zlatnim globusima 1991. godine Foto: Profimedia

Upravo je zato najnovije izdanje za štovatelje njezina stila bilo poput spoja tih dviju kultnih kombinacija.

Kostim nije bio jedini prugasti element tog izdanja - stilistica ga je nadogradila predimenzioniranim prugastim sakoom, ali je odabrala model s drugačijim bojama. Kada je u pitanju obuća, Julia je ostala vjerna oksfordicama s visokom potpeticom koje često nosi u ovakvim prigodama.

Julia Roberts na gala večeri organizacije SeriousFun Foto: Profimedia